Καλογήρου στο «Magnesiasports»: «Άγνωστοι οι αντίπαλοι-Πηγαίνει πολύ πίσω η προετοιμασία»

Δεν είχε να πει πολλά ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λευτέρης Καλογήρου, για το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο φάνηκε αρκετά δυσαρεστημένος για τη μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 11 Οκτωβρίου, στις δηλώσεις του στο «Magnesiasports».

«Όποιο και να ήταν το πρόγραμμα θα το αντιμετωπίσουμε. Το αρνητικό για εμάς είναι ότι το πρωτάθλημα πήγε επιπλέον μέρες πίσω. Αν σκεφτεί κανείς ότι εμείς έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από τις 27 Ιουλίου, αντιλαμβάνεται ότι πηγαίνουμε για 2,5 μήνες προετοιμασία, αυτό που παθαίνουν δηλαδή κάθε χρονιά όλες οι ομάδες στην Ελλάδα. Από τις επτά εβδομάδες πηγαίνουμε πλέον στις 11 με 12» ανέφερε ο προπονητής του Θησέα.

Σχετικά με τους αντιπάλους επεσήμανε: «Ο όμιλος είναι άγνωστος για εμάς, όπως και οι ομάδες που συμμετέχουν σ’ αυτόν. Δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί γιατί δεν έχουμε και εικόνα των ομάδων της Στερεάς Ελλάδας. Είναι λίγο οξύμωρο η ΕΠΣ στην οποία ανήκουμε να μην είναι στον ίδιο όμιλο μαζί με τις υπόλοιπες θεσσαλικές ομάδες. Για εμάς όλες οι ομάδες πλην αυτές του Νομού μας, είναι άγνωστες και προσπαθούμε πλέον να συλλέξουμε πληροφορίες για όλες ώστε να τις διαβάσουμε όσο καλύτερα γίνεται και να τις αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε λοιπόν να πούμε αν το πρόγραμμα είναι εύκολο ή δύσκολο, και στην πορεία θα επαληθευτεί αν είναι βατό ή όχι. Εμείς κοιτάζουμε πλέον κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας από αυτό με τον Οπούντιο Μαρτίνου, όσο μπορούμε».

Όσον αφορά τη συνέχεια της προετοιμασίας, ο Θησέας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 17:30 και στην Αγριά τον ΓΣ Αλμυρού, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τις δύο ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.