Καλογήρου στο «Magnesiasports»: «Ξεχνάμε το αποτέλεσμα-Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες μας»

Ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λευτέρης Καλογήρου
Μετά τη φιλική νίκη του Θησέα Αγριάς επί της Νίκης Βόλου

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές φάνηκε-στις δηλώσεις του στο «Μagnesiasports»- από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λευτέρης Καλογήρου, τονίζοντας πάντως ότι σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Μετά από δύο μήνες σκληρής προετοιμασίας, έκλεισε ο κύκλος των φιλικών αγώνων για εμάς. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προσπαθήσαμε να μοντάρουμε και να προετοιμάσουμε την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η γενικότερη εικόνα που έχουμε από την προετοιμασία και τα φιλικά μας δίνει αισιόδοξα μηνύματα για την ομάδα, ωστόσο πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους και να μην πάρουν  τα… μυαλά μας αέρα από μία τέτοια νίκη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλη. Το μέγεθος του αντιπάλου είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά με ταπεινότητα να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του Θησέα.

Ωστόσο συμπλήρωσε κατηγορηματικά ότι: «Ας μην ξεγελιόμαστε, μπορεί το σκορ να ήταν υπέρ μας, αλλά εμφανίσαμε κάποιες αδυναμίες. Εκεί θα σταθούμε και θα δουλέψουμε την εβδομάδα που διανύουμε για να είμαστε έτοιμοι την ερχόμενη Κυριακή. Να δώσουμε συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου και να ευχηθώ ολόψυχα να έχει μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, με δύναμη και υγεία και να φύγουμε όλοι από την κατάσταση της πανδημίας.

Η αλήθεια είναι ότι όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι και είχαμε διαβάσει κάποια πράγματα για τη Νίκη Βόλου. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν πατήσαμε καλά στο γήπεδο και αλλάξαμε τον σχηματισμό μας για να προσαρμοστούμε στον σχηματισμό της Νίκης. Εκεί κλείσαμε τους διαδρόμους. Ενώ στο αμυντικό κομμάτι σταθήκαμε αρκετά καλά, δεν ήμαστε τόσο καλοί στη δημιουργία, στο κράτημα της μπάλας, κάτι που ζητάμε στην ομάδα. Αυτό βέβαια δεν μας το επέτρεπε και η ποιότητα του αντιπάλου. Θεωρώ όμως ότι στο δεύτερο μέρος μας πίεσε περισσότερο η Νίκη, χωρίς όμως να κάνει τις κλασικές ευκαιρίες».

Πλέον η προσοχή, σύμφωνα με τον Λευτέρη Καλογήρου στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. «Όταν κερδίζεις μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας σου δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε αμέσως το αποτέλεσμα, γιατί τα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχουν σχέση με τα φιλικά, και να επικεντρωθούμε στο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Το όνομα του αντιπάλου είναι ένα επιπλέον κίνητρο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αντιμετωπίζει τη Νίκη, να παίξει και να πανηγυρίσει την οποιαδήποτε επιτυχία» σημείωσε.

Όσον αφορά τις επίσημες αναμετρήσεις για τη Γ’ Εθνική ο προπονητής του Θησέα εκτίμησε ότι: Θα έχουμε ένα περίεργο πρωτάθλημα. Είναι λίγες οι ομάδες, λίγα τα παιχνίδια και είναι άγνωστος ο όμιλος, γιατί πρώτη φορά θα πάμε νότια. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τις ομάδες. Εμείς θέλουμε παιχνίδι-παιχνίδι να χτίσουμε κάτι, να κρατήσουμε την κατηγορία και- γιατί όχι- να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχημένη χρονιά. Βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, άλλα τα οικονομικά δεδομένα και βρισκόμαστε εν μέσω των προβλημάτων του κορωνοϊού, έχοντας μείνει πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.