Καλύτερη επίθεση σε όλη τη Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β.

Την καλύτερη επίθεση και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής έχει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά και το 7-0 της περασμένης Κυριακής επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα 35 τέρματα, τρία περισσότερα από τη Νίκη, που είναι η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία αυτή τη στιγμή σε παραγωγή γκολ με 32. Μάλιστα αυτό το 7-0 επέτρεψε στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να είναι και πάλι πρώτη στην ισοβαθμία χάρη σε ένα περισσότερο τέρμα στο γκολ αβερέιτζ σε σχέση με την αιώνια αντίπαλό του.

Τα 35 γκολ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει οι εξής: 8 ο Φλίγκος, 7 ο Σερτζίνιο, 5 ο Ναζίμ, 4 ο Ζγκούρη, 3 ο Λώττας, 2 ο Λεάντρο, 2 ο Μπουτζίκος, και από 1 οι Ρόκκας, Οικονομόπουλος, Καμπλιώνης και Σαχινίδης. Τα πέντε απ’ αυτά έχουν σημειωθεί με πέναλτι στα ματς με τον Πιερικό, τον Αστέρα Ιτέας, τον Α.Ο. Σελλάνων, τον Φωκικό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τα τέσσερα τα έβαλε ο Σερτζίνιο και το ένα ο Ρόκκας.

Παράλληλα, η βολιώτικη ομάδα είναι μία από τις πέντε αήττητες σε όλη τη Γ’ Εθνική.  Οι άλλες είναι φυσική η Νίκη, αλλά και οι Νέστος Χρυσούπολης, που είναι πρωτοπόρος στον πρώτο όμιλο με 30 βαθμούς (9 νίκες-3 ισοπαλίες ο απολογισμός του), η  Νίκη Αγκαθιάς, που είναι όμως τρίτη στον δεύτερο όμιλο με 22 βαθμούς (πέντε νίκες και 7 ισοπαλίες) και η Ιεράπετρα, που με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες προπορεύεται στον πέμπτο όμιλο με 27 βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα, έχοντας μπροστά τους τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να το κατακτήσει. Προβλήματα εκτός του Σάββα δεν υπάρχουν, ενώ σε ό,τι αφορά τις διακοπές για τα Χριστούγεννα, το πιθανότερο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια μετά τον αγώνα με τον Ρήγα μέχρι και στις 26 του μηνός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.