«Kανείς δεν ασχολείται με το «Β. Παρασκευόπουλος-Έχει βουλιάξει το παρκέ»

Φωτογραφία αρχείου
Το σχόλιο μελών ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο και η απάντηση από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Φαίνεται ότι τα σχόλια των μελών του Μύτικα Λάρισας που βρέθηκαν στο «Bάκης Παρασκευόπουλος» σχετικά με την έλλειψη ζεστού νερού, ενεργοποίησαν και μέλη των τοπικών ομάδων, μιας και σχολίασαν στα social media το σχετικό άρθρο του «Magnesiasports».

Γράφει λοιπόν αθλητής ομάδας που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο κλειστό (το post είναι δημόσιο στο facebook) με αφορμή το άρθρο του «Magnesiasports»: «Δυστυχώς, φέτος ποτέ ζεστό νερό στο γήπεδο. Κάποιοι δυστυχώς παίζουν με την υγεία των αθλητών που προπονούνται καθημερινά, και είτε βγαίνουν ιδρωμένοι είτε κάνουν μπάνιο με παγωμένο νερό. Και δεν είναι αποτέλεσμα δυστυχώς της ενεργειακής κρίσης που αναφέρει το άρθρο, αφού στα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης υπάρχει καθημερινά ζεστό νερό. Δυστυχώς κανείς δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο γήπεδο, του οποίου το παρκέ έχει βουλιάξει και είναι άκρως επικίνδυνο για τραυματισμούς αθλητών».

Μάλιστα συνεχίζει ως εξής: «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την βελτίωση και συντήρηση του, το μόνο που θέλουν οι υπεύθυνοι είναι να έχουν ένα χαμηλό ποσό εξόδων, να δείχνουν ότι γίνεται δουλειά. Χωρίς βέβαια κανείς από αυτούς να παίρνει την ευθύνη όταν κάποιος αθλητής τραυματιστεί εξαιτίας της κακής κατάστασης του γηπέδου. Αλλά τι να λέμε τώρα, ποιός ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό την σημερινή ημέρα, λες και είναι τίποτα σημαντικό…».

Μετά την καταγραφή του συγκεκριμένου σχολίου, το «Magnesiasports» απευθύνθηκε στον πρόεδρο του Ίωνα Βόλου που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο κλειστό, Στέφανο Φαρμάκη, που σημείωσε ότι όντως υπάρχει θέμα με το παρκέ και περιμένει και ο ίδιος τη λύση από πλευράς αρμοδίων.

«Σε κάποια σημεία προς τον τομέα της αναρρίχησης δίπλα από την μπασκέτα το παρκέ βουλιάζει» αναφέρει και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλή Ξύδης, με τις «ερυθρόλευκες» να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κλειστό για προπονήσεις.

Τοποθέτηση είχαμε και από τον επικεφαλής του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα που μας ανέφερε ότι από τη μία έχει καταγραφεί το πρόβλημα στο παρκέ του «B. Παρασκευόπουλος» και ότι έχει αναλάβει η τεχνική υπηρεσία να συντάξει μελέτη για να γίνει η παρέμβαση που απαιτείται για την αποκατάστασή του. Όσον αφορά το θέμα του ζεστού νερού, υποστήριξε ότι προέκυψε μία βλάβη στον καυστήρα φυσικού αερίου του κλειστού, η οποία εντός της εβδομάδας θα επιδιορθωθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.