Κανονικά στην Α1 Εθνική η ομάδα πόλο Ανδρών του Βόλου

Η τρίτη θέση την οποία κατέκτησε η ομάδα πόλο ανδρών του Βόλου στο τελευταίο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας αποδεικνύεται… λαχείο, μιας και η αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Α1 Εθνική Κατηγορία φέρνει το βολιώτικο σύνολο σ’ αυτήν, και ήδη γίνονται οι ανάλογες προετοιμασίες.

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αλλά το θέμα είναι τελείως τυπικό και απομένει μόνο η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για να έρθει στη συνέχεια και η σχετική ανακοίνωση. Άλλωστε η ΚΟΕ πραγματοποιεί αύριο Τρίτη τηλεδιάσκεψη για τα πρωταθλήματα Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών, στην εποχή του covid-19 όπως σημειώνει, προκειμένου να συζητηθεί ο σχετικός προγραμματισμός. Σ’ αυτήν την τηλεδιάσκεψη ο Βόλος έχει κληθεί και θα συμμετέχει κανονικά, ως ομάδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Στην τηλεδιάσκεψη άλλωστε θα συζητηθούν:

-Η σύπτυξη των ημερομηνιών των πρωταθλημάτων, σε χρονικά περιθώρια τέτοια που να εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση τους μετά από πιθανές αναβολές ή και διακοπές, λόγω καραντίνας.

-Η εξασφάλιση του τρόπου διεξαγωγής ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικά, τα πρωταθλήματα, έως την ολοκλήρωση τους.

-Η οργάνωση υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής των αγώνων.

-Η δημιουργία πρωτοκόλλων ακύρωσης αγώνων.

Όπως επισημαίνει η ΚΟΕ, στο έγγραφο της: «Η αγωνιστική περίοδος 2020-21 προοιωνίζεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω του υγειονομικού κινδύνου από τον COVID – 19».

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο δυναμικό

Όσον αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο από την άλλη, αυτός έχει αρχίσει και υλοποιείται, και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι ο Δημήτρης Μπλάνας θα παραμείνει στη θέση του προπονητή, ενώ πλέον έχει πιάσει ήδη δουλειά ως τεχνικός σύμβουλος της ομάδας ο Σάκης Πλατανίτης.

Ωστόσο το ρόστερ δεν αναμένεται ν’ αλλάξει δραματικά, με τη διοίκηση του συλλόγου να κινείται συντηρητικά και να μην αναμένονται προσθήκες που θα αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία ώστε στο ανδρικό σύνολο να ενταχθούν δύο νεαροί πολίστες, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν δύο αντίστοιχες αποχωρήσεις, των νεαρών Μαρινάγη και Γκανάτσιου και… με τον πρώτο να αποτελεί πλέον μέλος του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και τον δεύτερο να καταλήγει στην ΑΕΚ.

Από την άλλη, η διοίκηση έχει αρχίσει και «τρέχει» όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τα γραφειοκρατικά που απαιτούνται όσον αφορά τη χρήση του κολυμβητηρίου για τη νέα χρονιά, ώστε να κλείσει και τυπικά και αυτό το θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.