Κανούλης στο «Μagnesiasports» : «Διακοπή στη χειρότερη στιγμή για τη Νίκη Βόλου»

Ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Κανούλης (αριστερά) με τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Σάκη Κουτίνα
Κρατούν δυνάμεις και συντηρούνται οι «κυανόλευκοι»

Όπως όλοι οι σύλλογοι, έτσι και η μπασκετική Νίκη Βόλου βρίσκεται σε… αναστολή, αφού ούτε προπονήσεις γίνονται, ούτε αγώνες διεξάγονται. Ωστόσο τα μέλη της ομάδας αγωνιούν για το άμεσο μέλλον, ελπίζοντας ότι η καραντίνα θα λήξει εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος και σύντομα θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα…

Για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μίλησε στο  «Magnesiasports» ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κανούλης, αναφερόμενος τόσο στις συνθήκες που επικρατούν όσο και για την πορεία της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και την έναρξη της δεύτερης καραντίνας….  «Το πρωτάθλημα ξεκίνησε για μας με 3×3. Δυστυχώς έγινε διακοπή στη χειρότερη στιγμή για μας που όλοι οι παίκτες ήταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Τώρα που δεν γίνονται ομαδικές προπονήσεις όλοι οι παίκτες έχουν πάρει ατομικό πρόγραμμα για τρέξιμο που θα πρέπει να το τηρήσουν. Εκτός απ’ αυτό γίνονται τηλεδιασκέψεις με γυμναστή τρεις φορές την εβδομάδα ώστε να κρατηθούμε όσο μπορούμε σε κάποια καλή κατάσταση» είναι το σχόλιο του Δημήτρη Κανούλη.

«Στόχος η παραμονή»

Σχετικά με την πορεία της ομάδας έως τώρα, ο Δημήτρης Κανούλης επαναλαμβάνει ότι στόχος της είναι η παραμονή.

«Όταν ξεκίνησε η χρονιά φέτος ξέραμε όλοι ότι θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα με βάση τα περσινά δεδομένα με τον κορωνοϊό. Το μεγαλύτερο όπλο μας πάντα ήταν και θα είναι όλος αυτός ο κόσμος που μας στηρίζει. Και με την παρουσία και φέτος του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στο τιμόνι της ομάδας και των υπόλοιπων παιδιών ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια» αναφέρει αρχικά και συμπληρώνει: «Φέτος είμαστε στη Β’ Εθνική και σίγουρα μέσα στους στόχους μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ από μας και στην κατηγορία δεν υπάρχει κανείς που μπορούμε να υποτιμήσουμε. Η ομάδα που χτίστηκε φέτος είναι πιο νεανική και υπάρχει για όλα ένα πλάνο και σε επίπεδο ακαδημιών και σε επίπεδο ανδρικού».

Η πορεία μέχρι στιγμής άλλωστε δεν μοιάζει να είναι τυχαία, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. «Κάναμε μια δυνατή προετοιμασία με διπλές προπονήσεις πρωί-απόγευμα και πολλά δυνατά φιλικά. Δεν είχαμε καθόλου τραυματισμούς, και μαζί με όλα αυτά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ όλων. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες έχουν δώσει όλοι τον καλύτερό τους εαυτό έως τώρα» σημείωσε ο Δημήτρης Κανούλης.

Το πώς βιώνει ο ίδιος την όλη κατάσταση με την καραντίνα και την ομάδα;  «Η Νίκη Βόλου είναι ιδέα, είναι ιστορία και πρέπει όλοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας πάντα για το κάτι παραπάνω. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ακόμη και για μένα αυτό που κάνω αυτήν τη στιγμή δεν είναι εύκολο γιατί το κάνω πρώτη φορά. Συνεχίζουμε όλοι μαζί» καταλήγει ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.