Κάντο όπως ο Διαγόρας: Οι πρώτοι και οι ουραγοί των δέκα ομίλων της Γ’ Εθνικής

Αγωνιστική δράση μπορεί να μην έχουμε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο μετά τη διεξαγωγή των πρώτων αγωνιστικών κάποια συμπεράσματα βγήκαν για την κατάσταση και τη δυναμική των ομάδων, με κάποια φαβορί να μην επιβεβαιώνουν τον τίτλο αυτόν αλλά και τις εκπλήξεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

Είναι έκπληξη λοιπόν το ότι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης; Από πλευράς ομάδας μόνο χαμόγελα με νόημα δίνονται ως τύποις απάντηση, ωστόσο κανείς δεν θέλει να δείξει υπέρμετρη αισιοδοξία για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, ειδικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και την αβεβαιότητα που επικρατεί για την επανέναρξή του.

Ο Διαγόρας πάντως έχει… μιμητές στους υπόλοιπους ομίλους του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχουν και αρκετές ομάδες που ακόμη δεν έχουν πάρει βαθμό. Ορισμένες βέβαια μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία ότι λόγω κορωνοϊού δεν έχουν δώσει όλα τα παιχνίδια που ήταν αρχικά προγραμματισμένα.

Ας δούμε λοιπόν όσες ομάδες είναι αήττητες στους ομίλους τους αλλά και αυτές που δεν έχουν πάρει ακόμη βαθμό, με βάση τα όσα παρουσιάζει η ΕΠΟ στην ιστοσελίδα της (σ.σ. αν και βρήκαμε και ένα λαθάκι, καθώς παρουσιάζεται ο ΓΣ Αλμυρού να έχει δώσει έναν αγώνα, ενώ έχει δώσει δύο)…

1oς όμιλος

Ο Αετός Ορφανού έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία  με 7-3 τέρματα. Στην ουρά είναι η Αναγέννηση Θαλασσιάς και η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με τέσσερις και τρεις ήττες αντίστοιχα, όσες και οι αγώνες που έχουν δώσει.

2ος όμιλος

Ο Ποσειδών Μηχανιώνας έχει κάνει τέσσερις νίκες νίκες  7-2 τέρματα ενώ ακολουθεί με ένα παιχνίδι λιγότερο η Θύελλα Σαρακηνών με 2 νίκες 1 ισοπαλία. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Αετός Βαρβάρας με τρεις και τέσσερις ήττες αντίστοιχα δεν έχουν πάρει βαθμό.

3ος όμιλος

Στον όμιλο με θεσσαλικό ενδιαφέρον επίσης, η ΑΕ Καρίτσας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία με 7-2 τέρματα, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με 6-3 τέρματα. Τα Μετέωρα δεν έχουν πάρει βαθμό σε τρεις αγώνες, ενώ Κοζάνη και Μακεδονικός Φούφα έχουν δώσει από έναν αγώνα και έχουν ηττηθεί.

4ος Όμιλος

Όπως προαναφέραμε, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με 9-2 τέρματα. Από την άλλη, ο ΓΣ Αλμυρού και η Αταλάντη δεν έχουν πάρει βαθμό στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει.

5ος όμιλος

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει ο Αχέρων Καναλακίου με 10-1 τέρματα. Κασσιόπη με τρεις, ΑΕ Μεσολογγίου και Θύελλα Κατσικάς με δύο αγώνες και Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας με μόλις μία αναμέτρηση δεν έχουν πάρει βαθμό.

6ος όμιλος

Από τρεις νίκες έχουν Ηλιούπολλη και Πανιώνιος, ενώ δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει πάρει βαθμό μέχρι στιγμής

7ος όμιλος

Η Κηφισιά έχει κάνει το 4×4 με 7-0 τέρματα. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει βαθμό ή βαθμούς.

8ος όμιλος

4×4 και για τον Αίαντα Σαλαμίνας (8-3 τέρματα) ενώ τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχει ο Κυανούς Αστήρ Βάρης. Επίσης δεν υπάρχει ομάδα χωρίς βαθμό.

9ος όμιλος

Ο Παναιγιάλειος έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με 6-4 τέρματα, ενώ ο Ναυπακτιακός Αστέρας έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο ΑΟ Διαβολιτσίου από την άλλη έχει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

10ος όμιλος

Το απόλυτο με 4×4 έχει κάνει η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 11-2 τέρματα. Στο 0/4 είναι ο Άρης Περιβολίων…

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.