Κάρδαρης: «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο»

Σε ρυθμούς Νίκης κινείται εδώ και αρκετές ημέρες πλέον ο Κώστας Κάρδαρης, με τον 27χρονο αμυντικό να έχει αξιολογηθεί από τον Στάικο Βεργέτη και να δίνει με τη σειρά του το «πράσινο φως» για τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Κάρδαρης μίλησε στο «Magnesiasports» για την ένταξή του στη Νίκη, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συμφωνία, θέλοντας όπως υπογράμμισε να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την πλευρά του στην ομάδα.

«Βρίσκομαι στην ομάδα περίπου δύο εβδομάδες και συμμετέχω στις προπονήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι πλέον μέλος της Νίκης, μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας και χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση και ο κόσμος των «κυανόλευκων» με δέχθηκε. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου η Νίκη Βόλου να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο» ήταν το σχόλιο του Κάρδαρη, που προετοιμάζεται και αυτός πλέον για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.