Κάθε σενάριο μελετά η Νίκη Βόλου

Η αναμονή και οι σκέψεις για τη νέα χρονιά

Με το σενάριο της αναδιάρθρωσης να έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του όπως φαίνεται, από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία από όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες, η διοίκηση της Νίκης Βόλου καλείται και μελετά κάθε συνισταμένη, προκειμένου να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα σενάρια περιλαμβάνουν και τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη, δηλαδή και να μην ολοκληρωθεί στους αγωνιστικούς χώρους το φετινό πρωτάθλημα αλλά και να μην γίνει αναδιάρθρωση, με την Πολιτεία να πετάει το μπαλάκι προς την πλευρά της κάθε διοργανώτριας Αρχής και από την άλλη να θέτει όρους και προϋποθέσεις που δεν μπορούν όλες οι ομάδες να εκπληρώσουν. Οπότε, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να είναι σε κάθε περίπτωση προετοιμασμένοι.

Ακρογωνιαίος λίθος της όποιας προσπάθειας γίνει τη νέα χρονιά είναι ο Στάικος Βεργέτης. Τόσο από την πλευρά του ίδιου του προπονητή, όσο και από αυτή της διοίκησης τονίζεται σε όλους τους τόνους η άριστη συνεργασία και η απόλυτη διάθεση αυτή να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο επισημοποίηση αυτής της διάθεσης δεν έχει γίνει με ανάλογη ανακοίνωση.

Εφόσον κλείσει και το θέμα του προπονητή, θα ακολουθήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, από τη στιγμή που υπάρχει σχετική λίστα με παίκτες στη διάθεση των αρμοδίων, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις δυνατότητες εσόδων. Σίγουρα οι πηγές δεν θα είναι όλες… γάργαρες, αφού το σύνολο των επαγγελματικών ομάδων θα κληθεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των λιγότερων χορηγιών, αλλά και το ενδεχόμενο το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες,  κάτι που μεταφράζεται σε απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια, τόσο διαρκείας όσο και ημέρας.

Όλα αυτά είναι στις σκέψεις της διοίκησης, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα σχέδια, όπως το «Παντελής Μαγουλάς» και τις εγκαταστάσεις στον ΟΣΕ να δημιουργούν αρκετό όγκο εργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.