Κατηγορηματική η ΕΠΟ: «Κανένας αγώνας ερασιτεχνικού χωρίς απινιδωτή»!

Ζητά την εγκατάστασή τους με κεντρική προμήθεια

Κανένας αγώνας δεν θα διεξάγεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα χωρίς απινιδωτή στο γήπεδο, μετά και τον θάνατο ποδοσφαιριστή στην Αργολίδα, και αφού είχε προηγηθεί ο αδόκητος χαμός του 20χρονου στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ!

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, εξαιτίας των ων αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα κανένας αγώνας μεταξύ ερασιτεχνικών σωματείων δεν πρόκειται να ξεκινά εφόσον δεν υπάρχει στο γήπεδο ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός.

«Επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.