Κατήγγειλε τον Ολυμπιακό η Νίκη ότι παραβιάζει το πρόγραμμα προπονήσεων στο Πανθεσσαλικό

Έγγραφη καταγγελία προς την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου έκανε η Νίκη Βόλου. Σ’ αυτήν αναφέρεται πως είχε γίνει συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, κ. Ιμεράι, και του εκπροσώπου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Ανδρέα Κικίλια για τη σωστή διαχείριση του κεντρικού και του βοηθητικού γηπέδου του Πανθεσσαλικού και έγινε από κοινού συμφωνία για το πρόγραμμα των προπονήσεων, το οποίο η Νίκη υποστηρίζει ότι το τηρεί πάντα, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που το παραβιάζει, όπως τονίζεται από τους κυανόλευκους προς την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου. Μάλιστα η διοίκηση της Νίκης επισημαίνει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Β. έχουν μπει στο βοηθητικό για προπόνηση σε μέρα που ήταν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και έκοψαν τις κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά.

Η Νίκη Βόλου ζητά να γίνουν οι δέουσες ενέργειες και να ενημερωθεί η αρμόδια αρχή των Ολυμπιακών Ακινήτων, διότι υποστηρίζει ότι η ίδια πάντα σέβεται την εγκατάσταση και ο έτερος χρήστης, δηλαδή ο Ολυμπιακός Βόλου, την απαξιοί, σύμφωνα πάντα με την έγγραφη καταγγελία που έγινε.

Στη Νίκη πέρα από τη συγκεκριμένη καταγγελία θεωρούν ότι η τήρηση του προγράμματος των προπονήσεων και η διεξαγωγή τους στο Βασδέκειο δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό ανάμεσα από δύο συνδιεκδικήτριες ομάδες του τίτλου, αφού εκείνοι, για να είναι νομότυποι, πηγαίνουν στο Βασδέκειο, που είναι πλαστικό, κάτι που επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές και εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική τους ακεραιότητα, ενώ ο Ολυμπιακός Β., πάντα σύμφωνα με την άποψη των ανθρώπων της Νίκης, προπονείται συνεχώς στο Πανθεσσαλικό και προετοιμάζεται κάτω από καλύτερες συνθήκες για τις επίσημες αναμετρήσεις του.

Το Magnesiasports επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κ. Νίκο Τσεκούρα, ο οποίος μας τόνισε ότι δεν έχει γνώση της επίσημης διαμαρτυρίας της Νίκης Βόλου και πως θα ήθελε πρώτα να τους κοινοποιηθεί. Επίσης, ανέφερε ότι είναι γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου με τους χώρους προπόνησης και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγουν πρωταθλητές.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.