Kατσουράνης: «Η Νίκη επέλεξε την πεπατημένη οδό»

Η διαφορά φιλοσοφίας με τους «κυανόλευκους» σύμφωνα με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ

Όσο βρισκόταν με την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή της Νίκης Βόλου στους «κυανόλευκους», ο Κώστας Κατσουράνης δεν είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη δημόσια τοποθέτηση, ωστόσο με τη λύση της συνεργασίας τοποθετήθηκε για την εξέλιξη αυτή και για τη διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε διαδικτυακή εκπομπή λοιπόν της οποίας είναι συχνά καλεσμένος (Betarades), ο Κώστας Kατσουράνης ανέφερε ότι παρουσίασε στη διοίκηση της Νίκης το πλάνο του με στόχο τη μακροπρόθεσμη παραγωγή αποτελεσμάτων, τονίζοντας ότι οι διοικούντες είχαν συμφωνήσει ώστε να προχωρήσουν οι κινήσεις για τη νέα χρονιά. «Η διαφορά φιλοσοφίας είναι ότι όταν αναλαμβάνεις αθλητικός ή τεχνικός διευθυντής πρέπει να επιλέξεις τους ανθρώπους σου. Όταν αυτό αλλάζει καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι μάλλον επέλεξαν να ακολουθήσουν την πεπατημένη οδό με πολλούς ξένους αμφιβόλου αξίας, με αρνητική διάθεση για οργανωτικές αλλαγές. Μάλλον δεν θεωρούν ότι είναι σημαντικό να είναι μία ομάδα οργανωμένη και ν’ αναπτυχθούν οι ακαδημίες σωστά και επαγγελματικά. Ένα από τα πολύ ωραία πράγματα που τους είπα και είναι ο καινούργιος τρόπος μάρκετινγκ είναι η εξωστρέφεια και να κάνουμε κι άλλους Έλληνες να αγαπήσουν την ομάδα πέρα από τη Νέα Ιωνία και τον Βόλο. Σ’ όλα αυτά είχαμε συμφωνήσει και αυτό ξαφνικά δια μαγείας άλλαξε» είναι μερικές από τις ατάκες του Κώστα Κατσουράνη.

«Δεν υπάρχουν ρομαντικοί στο ποδόσφαιρο, πηγαίνουν στην πεπατημένη που δημιουργεί πολλά προβλήματα και θεωρώ αυτές τις ομάδες κάπως σαν ασανσέρ. στην τύχη με μία χρονιά μέτρια, μία πιο καλή. Πρέπει να έχεις όραμα και μακροπρόθεσμους στόχους όταν θες να φτιάξεις μία καλή ομάδα» τόνισε επίσης μεταξύ άλλων, χρησιμοποιώντας μάλιστα και άλλες λέξεις όπως «νοοτροπία χωριού, μικρής ομάδας χωρίς να πηγαίνει σε επαγγελματικά πρότυπα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.