Κέρι: Σοβαροί και χωρίς να υποτιμήσουμε Πιερικό και Σέλλανα

Στον Blue Heart FM 105.1 και στην εκπομπή “Τάκλιν στην καρωτίδα” φιλοξενήθηκε ο Κέρι Λόρι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύο νέα παιχνίδια έδρας την Τετάρτη και την Κυριακή με Πιερικό κα Σέλλανα, λέγοντας ότι αν η Νίκη είναι σοβαρή και δεν υποτιμήσει τους αντιπάλους της, μένοντας προσηλωμένη στον στόχο της, θα έχει ένα εύκολο απόγευμα και την Τετάρτη και την Κυριακή.

Επίσης ρωτήθηκε για τον Βουκομάνοβιτς λέγοντας ότι αγωνίζεται για την ομάδα και δεν έχει σκοπό μόνο το γκολ, αλλά να σπάει σωστά την μπάλα, να παίζει με πλάτη, να κουράζει τους αντίπαλους αμυντικούς και να ανοίγει διαδρόμους για τους εξτρέμ και το δεκάρι, ώστε να σκοράρουν κι αυτοί.

Για το γεγονός ότι βγάζουν αυτός και οι συμπαίκτες του ωραίες συνεργασίες απέναντι σε αμυντικά στημένες ομάδες επισήμανε ότι και ο προπονητής τους, Ράτκο Ντόστανιτς, δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις στις εναλλαγές της μπάλας σε μικρό χώρο.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να μείνει και τα επόμενα χρόνια στη Νίκη, ενώ χαρακτήρισε διαφορετικό να είναι πρώτος σκόρερ με τον Αστέρα Αμαλιάδας και με τη Νίκη, καθώς είναι πιο μεγάλη η χαρά να διακρίνεσαι με την ομάδα του τόπου σου.

Έκανε γνωστό ότι μέσα στο παιχνίδι με τη Στυλίδα κατάλαβε από τους πανηγυρισμούς του κόσμου ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχανε από τα Μετέωρα.

Έκανε επίσης λόγο για ύπαρξη παικτών στο ρόστερ της Νίκης, που γνωρίζουν στην πίεση και έχουν αντεπεξέλθει σ’ αυτήν μέχρι τώρα, ενώ ανέφερε ότι η ίδια η ομάδα κάνει εύκολα τα ματς, ειδικά αν πετύχει το γρήγορο γκολ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.