Kινείται για ξένο περιφερειακό επιθετικό ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μπορεί η επίσημη μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι μεταγραφικές αναζητήσεις και επαφές δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να περιμένουν δύο ακόμη παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ήδη, στο φιλικό με τη Βέροια, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου άφησε καλές εντυπώσεις, πήρε χρόνο συμμετοχής ο 20χρονος αμυντικός μέσος Τίμος Πατρώνης, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και πιθανότατα θα μείνει στους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη όμως, όπως διαρρέεται, οι διοικούντες της βολιώτικης ομάδας κινούνται για την επίτευξη συμφωνίας με ξένο περιφερειακό επιθετικό, χωρίς να δίνεται κάποιο άλλο στοιχείο για την ταυτότητα του παίκτη, αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγο για Αργεντίνο.

Η ουσία είναι ότι μετά την μακρά σε διάρκεια υπόθεση της αναδιάρθρωσης που δεν έγινε και με τις αλλαγές στο ρόστερ, ο επιπλέον χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος  που δεν έχει καθοριστεί πότε θα γίνει, είναι σύμμαχος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτόν τον χρόνο θέλει να εκμεταλλευτεί ο Στέφανος Ξηροφώτος που αντικατέστησε τον Περικλή Αμανατίδη, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται καθημερινά και σε έντονους ρυθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.