«Κλείνει» 24χρονος Αργεντίνος επιθετικός στη Νίκη

Μπορεί Αργεντίνοι να είναι αυτοί που αποχαιρετούν τη Νίκη, ωστόσο Αργεντίνος θα είναι ένας εξ των αλλοδαπών παικτών που θα ενταχθεί ως νέο πρόσωπο στο ρόστερ των «κυανόλευκων», καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ρήγας Στύλας, έκανε τη σχετική εισήγηση και σύντομα αναμένεται η ανάλογη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports» και όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η Νίκη Βόλου έχει εντοπίσει τον Αργεντίνο επιθετικό εδώ και κάμποσες εβδομάδες, με τις συζητήσεις να είναι σε καλό επίπεδο και να εξελίσσονται ικανοποιητικά. Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ώστε τη νέα χρονιά η Νίκη Βόλου να έχει έναν καλό παίκτη στην επιθετική γραμμή, με πλεονέκτημα την ευρωπαϊκή του εμπειρία!

Γεννηθείς το 1996, ο βραχύσωμος δεξιοπόδαρος επιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα σε ιστορική ομάδα της πατρίδας του και τις ακαδημίες της, για να αγωνιστεί μάλιστα και με την ανδρική στη συνέχεια, πριν δοθεί ως δανεικός σε δύο κατά σειρά συλλόγους της Αργεντινής. Από εκεί κατέληξε σε ομάδα της Ιβηρικής και στη δεύτερη κατηγορία του εγχώριου ποδοσφαίρου, όπου και εντοπίστηκε από τον Ρήγα Στύλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη του εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και σε ντέρμπι με έτερη ιστορική ομάδα, ήταν αυτός που σκόραρε το εκτός έδρας τέρμα για τον σύλλογό του.

Οι άνθρωποι της Νίκης εκτιμούν ότι ο παίκτης θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά για την ομάδα, σε όποια κατηγορία κι αν αυτή αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Την ίδια στιγμή οι επαφές μεταγραφικού ενδιαφέροντος συνεχίζονται, με τον Ρήγα Στύλα να έχει καταθέσει προτάσεις για μεταγραφικούς στόχους, που τους εξετάζει σε συνεργασία με τον Στάικο Βεργέτη και τη διοίκηση από εκεί και πέρα να καλείται να πράξει τα απαραίτητα για να κλείσουν οι μεταγραφές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.