Κλείνει θέματα ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

O Θανάσης Πρασσάς

Η αυριανή ημέρα είναι η πλέον κρίσιμη για το μέλλον του Διαγόρα Στεφανοβικείου, καθώς αναμένεται η τελική συνάντηση όλων των διοικητικών και όσων ενδιαφέρονται για την ομάδα, ώστε ν’ αποφασιστεί τι θα ακολουθήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τη στιγμή πάντως που ο Θανάσης Πρασσάς απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη τουλάχιστον της όλης προσπάθειας, ή ακόμη καλύτερα για διάδοχη κατάσταση, κάτι επίσημο στο προσκήνιο δεν ήρθε, με αποτέλεσμα να επικρατεί προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι. Από την άλλη και η επιτροπή που δραστηριοποιήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση δεν φαίνεται να είδε αποτελέσματα ουσίας στις κινήσεις της, οπότε η ανησυχία διογκώθηκε. Όλα αυτά ήρθαν βέβαια και σε συνδυασμό με τη διάθεση μελών της διοίκησης να παραιτηθούν.

Έτσι, η αυριανή συνάντηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς κατά τη διάρκεια αυτής θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις. Αυτό που προκύπτει πάντως, παρά την αναταραχή των τελευταίων εβδομάδων και με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία είναι ότι η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία δεν κινδυνεύει, τουλάχιστον για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, η συμμετοχή θα προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής αλλά και της διοίκησης που θα «τρέξει» την ομάδα και τα θέματα που την αφορούν, και αναλόγως θα διαμορφωθεί και το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.