Κλειστά χαρτιά στον Θησέα Αγριάς

Με τον Στέφανο Ξηροφώτο απλά να επιβεβαιώνει την αποχώρησή του

Δύο αγωνιστικές έμεινε στην τεχνική ηγεσία του Θησέα Αγριάς ο Στέφανος Ξηροφώτος, και τελικά αποχώρησε, κάτι που σε επικοινωνία που είχε μαζί του το «Magnesiasports» επιβεβαίωσε, αλλά εξήγηση για την εξέλιξη αυτή ο ίδιος δεν έδωσε και όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν θέλει να πει κάτι παραπάνω.

Από πλευράς Θησέα Αγριάς, ούτε ανακοίνωση δεν υπάρχει για τη λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Ξηροφώτο, όπως δεν υπήρξε καν ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον νεαρό Θεοδωρίδη, που ξεκίνησε να αγωνίζεται ήδη από το παιχνίδι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Άγνωστο παραμένει αν μαζί με τον Στέφανο Ξηροφώτο αποχώρησε και ο Θανάσης Ψαρόμπας που ήταν συνεργάτης του στο τεχνικό επιτελείο του Θησέα, κάτι που πιθανότατα έχει γίνει, αφού σχετική ενημέρωση δεν υπάρχει, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη ούτε τίποτα, όπως και δεν υπήρξε για την έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Άγνωστο είναι αν θα υπάρξουν κιόλας ανακοινώσεις, εκτός αν οι διαρροές αρκούν για τους διοικούντες, καθώς ούτε για τους τύπους δεν προκύπτει κάτι πιο επίσημο σε πολλές περιπτώσεις.

Κλειστά λοιπόν χαρτιά από παντού, με την αγωνιστική πορεία την ίδια στιγμή να παρουσιάζει καθίζηση, τις επιλογές στο ρόστερ να είναι περιορισμένες ποσοτικά, και τους παίκτες με αυτά τα δεδομένα να καλούνται να σώσουν την παρτίδα, είτε εντός του αγωνιστικού χώρου ή δίνοντας ακόμη και οδηγίες από τον πάγκο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.