«Κλειδωμένη» θεωρείται η άνοδος για τη Νίκη στη Football League

“Κλειδωμένη” θεωρείται η άνοδος στη Football League για τη Νίκη Βόλου, αφού μετά τον υποβιβασμό του Ηρακλή σ’ αυτήν την κατηγορία, που θα είναι η τρίτη επαγγελματική με την αναδιάρθρωση που έγινε, ο «Γηραιός» δε θα δηλώσει συμμετοχή ή αν θα δηλώσει, θα το κάνει με εξαγορά ΑΦΜ ομάδας, που θα είναι ήδη μία από τις δεκατέσσερις, οπότε πάλι θα αδειάσει μία θέση.

Η διοίκηση Τομ Παπαδόπουλου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ  του Ηρακλή, έχει αποφασίσει πως θα στραφεί αποκλειστικά στην αναζήτηση εταιρικής αλλαγής με πρώτιστο μέλημα την ελκυστική περίπτωση του Ν.Π.Σ. Βόλος και τη SL1, αλλά εφόσον δεν το καταφέρει θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο είτε στη SL2, είτε ακόμη και στη Football League. Με τα χρέη σε δυσθεώρητα ύψη σε συνάρτηση με τα πενιχρά έσοδα και τη διαρκή απειλή αφαίρεσης βαθμών στη Μίκρα λένε ξεκάθαρα… «Μόνο Α.Φ.Μ.».

Πάντως, υπήρξε χθες και επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, που αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αναφορικά με τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ για τη συμμετοχή της σε κάποια επαγγελματική κατηγορία. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση επισημαίνει μεταξύ άλλων:  «Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής και με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που σχετίζονται για τη συμμετοχή της ομάδος μας στο πρωτάθλημα Super League δύο και Football League, διευκρινίζουμε ότι εξετάζονται όλες οι δυνατές πιθανότητες και οι επιμέρους επιπτώσεις στην ύπαρξη και καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ. Συνεχίζουμε, ερευνούμε και συζητούμε σε καθημερινή βάση όλες τις πιθανές προτάσεις και λύσεις που προσφέρονται την παρούσα στιγμή. Διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε και να εκτελέσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για το καλό της ομάδας μας».

Από όλα τα παραπάνω είναι κατανοητή η δυσχερέστατη θέση του Ηρακλή να συνεχίσει να υφίσταται με το υπάρχον ΑΦΜ, επομένως μόνο στην απίθανη περίπτωση που θα βρεθεί ένας … τρελός να καλύψει τα χρέη του, θα μπορούσε να συμμετάσχει στη Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.