Κλήση στην Εθνική Εφήβων για τον Κλέαρχο Πρέκα του Ίωνα Βόλου

Στην Εθνική Εφήβων κλήθηκε ο βολιώτης καλαθοσφαιριστής του Ίωνα Κλέαρχος Πρέκας για την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 30 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου στη Σμύρνη.
Η Εθνική Εφήβων αρχίζει στις 29 Ιουνίου την προετοιμασία της με φιλικά που θα δώσει κι έχουν προγραμματιστεί ως εξής:
7/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία
8/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία
15-17/7 (Σκόπια) Τουρνουά με Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία
21-23/7 (Αθήνα, «Σοφία Μπεφόν») Τουρνουά με Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: Εμμανουήλ Δήμου, Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Θωμάς Ζορμπάς (Ολυμπιακός), Μιχαήλ Σπρίντζιος (Λαύριο), Ευάγγελος Ζούγρης, Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Περιστέρι), Γεώργιος-Νικόλαος Καλατζής (ΔΕΚΑ, Ευστράτιος Καλλιοντζής , Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος, Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Χρήστος Μπουντούρης (Πολυαθλητικό Σωμ. Τρικάλων 14), Νίκος Πλώτας (Προμηθέας Π.), Κλέαρχος Πρέκας (Ίωνας Βόλου), Νικόλαος-Ιωάννης Χιτικούδης (ΧΑΝΘ), Ράιαν Σούλης (ΗΠΑ), Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός).
Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο Ηλίας Καντζούρης και συνεργάτες του ο Γιάννης Σιούτης, ο Πέτρος Γκαϊτατζής και ο γυμναστής Δημητρής Ροζολής.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (29/6) στις 10.00 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αναχωρήσουν με προορισμό την Πάτρα για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.