Κοιτά κάθε περίπτωση και σενάριο ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν τρέφει αυταπάτες η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καθώς μπορεί να έχει αρκετούς συμμάχους σε επίπεδο Football League για την αναδιάρθρωση που προτείνει στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, ωστόσο γνωρίζει ότι αν δεν υπάρξει ισχυρή παρέμβαση από πλευράς Πολιτείας δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οπότε οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» θέλουν σε κάθε περίπτωση να είναι έτοιμοι και ήδη σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο μελετώντας κάθε πιθανό σενάριο.

Το χειρότερο εξ αυτών περιλαμβάνει την παρουσία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League, eιδικά από τη στιγμή που δεν θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική δράση, ώστε να μπορεί να ελπίζει σε κάποια καλύτερη βαθμολογική θέση, η οποία θα μπορούσε να αποκτήσει αξία αν κάποια ομάδα (ή κάποιες…) από τη super league 2 αποφασίσει να μην κατέβει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση,  η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως στόχο να δημιουργήσει εκ νέου ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Εξάλλου, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με τα τελευταία δεδομένα να δείχνουν ότι θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, δεδομένης φυσικά και της οικονομικής κατάστασης που θα επικρατήσει για όλες τις ΠΑΕ την επόμενη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας.

Η αρχή αναμένεται σίγουρα και σε κάθε περίπτωση να γίνει με το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ηλίας Σολάκης μιλώντας στο «Μagnesiasports» είχε σημειώσει ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει ως άμεσος συνεργάτης στο σχήμα ενός πιο έμπειρου προπονητή. Με την εύρεση του ατόμου που θα ηγηθεί της προσπάθειας προπονητικά από τη νέα χρονιά, θ’ αρχίσει να σχηματίζεται και το ρόστερ.

Κάποιοι παίκτες σίγουρα δεν ικανοποίησαν, κάποιοι άλλοι άφησαν θετικές εντυπώσεις και κάποιοι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τη διεκδίκηση μιας καλής πορείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες εκτιμήσεις, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα τέλη του μήνα σε ό,τι αφορά την περιβόητη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, με ποδοσφαιρικούς παράγοντες να επιμένουν ότι όλα θα είναι πιο εύκολα αν υπάρξουν αλλαγές κάθετα και συγκεκριμένα από την κορυφή της Super League μέχρι και το τέλος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.