Κοιτά τα μεταγραφικά ο Διαγόρας

Ενώ η ομάδα του Διαγόρα προετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας, οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν έχουν σταματήσει ακόμη.

Όπως αναφέρεται ο προπονητής της ομάδας του Διαγόρα, Στέλιος Αρσένος αναζητά τον παίκτη εκείνο που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην άμυνα και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, και ήδη υπάρχουν επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να φανεί αν μπορεί να αρχίσει μία νέα συνεργασία.

Η περίπτωση ενός 27χρονου κεντρικού αμυντικού φαίνεται ότι έχει απασχολήσει περισσότερο από όλες τον προπονητή του Διαγόρα, ωστόσο αναμένονται και οι επαφές με τη διοίκηση προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και το ποιες δυνατότητες υπάρχουν για να επιτευχθεί κάποια συμφωνία. Πρόκειται εξάλλου για έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό ηλικίας 27 ετών, που έλκει την καταγωγή του από τον Βόλο και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Μαγνησίας, αλλά και σε άλλες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από την άλλη, η κατάσταση του Διαγόρα μετά το περασμένο καλοκαίρι, όταν και υπήρξε διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα, έχει σταθεροποιηθεί κάτι που οδηγεί κάποιους ποδοσφαιριστές στο να έρχονται σε επαφή με τη διοίκηση και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενταχθούν στην ομάδα. Η διοίκηση του Διαγόρα πάντως δεν θέλει να προχωρήσει βιαστικές κινήσεις, ούτε να ρισκάρει μεγαλύτερα ανοίγματα, θεωρώντας ότι το υπάρχον υλικό μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.