Κοιτάει μπροστά η Νίκη Βόλου

Αφοσιωμένοι στην αναμέτρηση με την Ξάνθη οι «κυανόλευκοι»

O Παναιτωλικός μπορεί να κρατάει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νίκη Βόλου στο μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά οι «κυανόλευκοι» κρατούν τη γεμάτη υποσχέσεις εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που συμμετέχει σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης κατηγορίας. Έτσι προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Ξάνθη πλέον, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η αλλαγή της έδρας έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής από τη διοργανώτρια Αρχή, και τουλάχιστον σ’ αυτό το παιχνίδι η Νίκη Βόλου θα έχει στη διάθεσή της τους φιλάθλους της, που στερήθηκε λόγω της τιμωρίας που είχε προκύψει από τα επεισόδια στα Τρίκαλα, στους αγώνες με Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιτωλικό.

H Nίκη λοιπόν κρατά την καλή εμφάνιση στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στο σύνολο του Αγρινίου και στους ίδιους ρυθμούς θέλει να συνεχίσει την Κυριακή απέναντι στην Ξάνθη, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς έναντι των 9 που έχουν οι «κυανόλευκοι». Άλλωστε αυτό δήλωσε και ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, σημειώνοντας ότι: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα και οι καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα μας δημιουργούν και καλή διάθεση και πολλή αυτοπεποίθηση. Ήρεμα θα κοιτάξουμε μπροστά έχοντας πολύ γρήγορα παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει βάθος στο ρόστερ της, έχοντας διαφορετικά πρόσωπα μέσα (σ.σ. στην ενδεκάδα».

Η εμπιστοσύνη και οι χαμένες ευκαιρίες

Η τελευταία ατάκα του Αλέκου Βοσνιάδη εξάλλου δείχνει ότι ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του, έχοντας αφήνει παράλληλα εκτός αποστολής τους Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία, που αναμένεται να επιστρέψουν για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Άλλωστε, και η εμφάνισή τους τον δικαιώνει γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη, ξέροντας ότι είτε στον πάγκο είτε στην ενδεκάδα έχει αξιόπιστες λύσεις. Ερωτηματικό για την αναμέτρηση της Κυριακής αποτελεί ο Πάνος που δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου λόγω τραυματισμού.

Aπέναντι στην Ξάνθη πάντως, που είναι μία δυνατή ομάδα με στόχο την επιστροφή στη Super League, η Νίκη καλείται να αφήσει πίσω της την επιθετική δυστοκία που παρουσίασε στον αγώνα κυπέλλου, καθώς και πάλι είχε σπουδαίες ευκαιρίες, κατά κύριο λόγο στο πρώτο ημίχρονο αρχικά με τον Κάσσο (δις) και με τον Βλαχομήτρο (στο φινάλε του πρώτου μέρους), τις οποίες δεν μετουσίωσε σε γκολ. Η απώλεια τέτοιων ευκαιριών πάντως μπορεί να κοστίσει, οπότε οι «κυανόλευκοι» πρέπει να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.