Κοιτάει νέα περίπτωση ψηλού ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν παρατάει τα όπλα στο μεταγραφικό πεδίο η Διοικούσα Επιτροπή

Η περίπτωση Τσιτσιγιάννη δεν προχώρησε για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν το βάζουν κάτω και κινούνται για την κάλυψη του κενού στις θέσεις των ψηλών, έχοντας εντοπίσει έναν ακόμη μεταγραφικό στόχο.

Ο Βολιώτης Τσιτσιγιάννης δέχθηκε αρκετή πίεση προκειμένου να συμφωνήσει να συνεχίσει την μπασκετική πορεία του στον Ολυμπιακό Βόλο, ωστόσο συμφώνησε τελικά να παραμείνει εντός Αττικής και να αγωνιστεί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με την ομάδα του Δούκα. Ωστόσο οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται ότι δεν είχαν μείνει μόνο στην περίπτωσή του, αλλά είχαν βολιδοσκοπήσει και άλλον παίκτη που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ονόματα δεν αναφέρονται, όμως τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής τονίζουν με νόημα ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος διαρκεί μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου, τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του. Οπότε όποιος συμπληρώσει το ντουέτο των μεταγραφών (μετά από αυτή του Μπάμπη Μουρατίδη) μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του «ερυθρόλευκου» παζλ για τα επόμενα παιχνίδια και για την προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, ξεπερνώντας και τα κρούσματα κορωνοϊού που ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ν’ αντιμετωπίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιανουαρίου στο κλειστό του ΕΑΚ. Στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από τη νίκη, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άμεση ανάγκη, προκειμένου να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία της Β’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.