«Κοιτάει» τη νίκη απέναντι στον Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνεχίζει την προετοιμασία του με την πλειοψηφία των παικτών σε ετοιμότητα

Χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, και με την πλειοψηφία των παικτών να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου του Σάκη Θεοδοσιάδη, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/11 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετράει μόνο παρόντες, και όπως συνηθίζει αναζήτησε το βίντεο του αγώνα με την Κοζάνη προκειμένου να επισημάνει στους παίκτες του κάμποσα πράγματα, θέλοντας να τους βλέπει σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερους. Σίγουρα, το 1-1 με την Κοζάνη δεν ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου κάνει συνεχώς επισημάνσεις στους παίκτες του για όσα έγιναν για μία ακόμη αγωνιστική και δεν πρέπει να ξαναγίνουν, αλλά και για όσα δεν είδε και περιμένει να δει εντός αγωνιστικού χώρου την Κυριακή. Άλλωστε, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός Βόλου άφησε πολλές υποσχέσεις και αν κάνει ανάλογη εμφάνιση και στην Κατερίνη μπορεί δικαιολογημένα να κοιτάζει ακόμη και προς την κατεύθυνση της επικράτησης και της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Μόνος απών από την τελευταία προπόνηση πάντως ήταν ο νεαρός Σταμπουλής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά γίνεται προσπάθεια ώστε να είναι και αυτός στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Όσον αφορά τον αντίπαλο του Λεωνίδα Μπίλη, προέρχεται από οδυνηρή ήττα στο κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, 1-0 από την Ακαδημία Πλαταμώνα, ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη, έχοντας γνωρίσει δύο ήττες και έχοντας μείνει σε μία ισοπαλία. Σίγουρα μπορεί να έχει ένα από τα σημαντικότερα ονόματα συλλόγων στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, αλλά το δυναμικό του δεν είναι αυτό που θα πρέπει να τρομάζει τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάθε δυνατότητα να επιστρέψουν όπως προαναφέραμε με τους τρεις βαθμούς στη βάση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.