Κοιτούν πιθανά κέρδη από τη μεταγραφή Λημνιού οι Νέοι Αθλητές της Νίκης

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού από τον ΠΑΟΚ στη Bundesliga και στην Κολωνία φέρνει στο προσκήνιο εκ νέου υπολογισμούς από την πλευρά των Νέων Αθλητών της Νίκης Βόλου, αφού το σωματείο δικαιούται εκ νέου τροφεία όπως φαίνεται.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι Νέοι Αθλητές διεκδικούν ακόμη τα τροφεία που δικαιούνται από τον Ατρόμητο Αθηνών για τη μεταγραφή του Βολιώτη ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Περιστερίου στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, και με βάση τον κανονισμό της FIFA, προκύπτει ποσοστό για τον βολιώτικο σύλλογο και για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ στην Κολωνία!

Επειδή όμως σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα για τα τροφεία εκπαίδευσης δεν δίνονταν μέχρι και τώρα στους συλλόγους από τους οποίους προέρχονται οι παίκτες, ήδη τον περασμένο Ιούλιο στελέχη της FIFA τόνιζαν πως θα δημιουργηθεί ένα ταμείο, το οποίο θα χρηματοδοτείται από το 1% όλων των μεταγραφών που θα γίνονται ανά τον κόσμο, προκειμένου να καλύπτεται ως έναν βαθμό η χρηματοδότηση των «τροφείων εκπαίδευσης». Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι Νέοι Αθλητές Νίκης διεκδικούν από τον Ατρόμητο ένα ποσό της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.