Κολυνδρίνη σε διοίκηση Ολυμπιακού Β.: “Εξασφαλισμένα 250.000 ευρώ για το ΕΑΚ”

Οι κ.κ. Μουρτζίνος και Κυριακόπουλος με την κ. Κολυνδρίνη

Ένα από τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι κι αυτό της ανακατασκευής της φυσικής έδρας της ομάδας, του ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος”, αφού είναι επιθυμία και του κόσμου να επιστρέφει η ομάδα στο “σπίτι” της. Αυτό το ζήτημα ετέθη και στη συνάντηση που έχει η διοίκηση του συλλόγου, εκπροσωπούμενη από τους κ.κ. Μουρτζίνο και Κυριακόπουλο, με την Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κολυνδρίνη, η οποία ανέφερε ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι εξασφαλισμένη με το ποσό τουλάχιστον των 250.000 ευρώ, αλλά πρέπει ο Δήμος Βόλου να καταθέσει μελέτη του έργου. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως εξής:

“Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία της διοίκησης του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα, Μουρτζίνο Δημήτριο, και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Κυριάκο Κυριακόπουλο, συναντήθηκε κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη  επί θεμάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας που ενδιαφέρουν άμεσα τον Σύλλογό μας.

Οι εκπρόσωποι του  Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  έθεσαν στην κυρία Αντιπεριφερειάρχη μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Σύλλογο αλλά και θέματα που απασχολούν όλα τα Αθλητικά Σωματεία.

Το θέμα βέβαια που κυριάρχησε στην συζήτηση και αφορά άμεσα τον Σύλλογο μας είναι η ανακατασκευή του γηπέδου του ΕΑΚ που αποτελεί την παραδοσιακή έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος  και η ενημέρωση του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για την εξέλιξη του θέματος της χρηματοδότησης του από την Περιφέρεια.

Η κυρία Κολυνδρίνη μας έκανε γνωστό ότι η χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 250.000 ευρώ  ή και παραπάνω αν χρειαστεί έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι σε ισχύ και θα διατεθεί, όταν ο Δήμος Βόλου καταθέσει μελέτη έργου με εξασφαλισμένη τη συνολική χρηματοδότηση του έργου αναβάθμισης του ΕΑΚ.

Στο σημαντικό θέμα της συμβολής της Περιφέρειας στην ανάπτυξη των υποδομών των τμημάτων των Ερασιτεχνικών Σωματείων μέσω εκδηλώσεων, η κυρία Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα σταθούν αρωγοί και σύμβουλοι όπως κάνουν πάντα για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο που έχει συμμετοχή και παράδοση στην αθλητική ζωή της πόλης”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.