Κοντά σε Ναουμίδη η Δήμητρα Ευξεινούπολης, συμφώνησε με Αναστασίου

Με το θέμα του προπονητή να έχει κλείσει για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, σε πρώτο πλάνο έρχονται πλέον οι μεταγραφές, και ήδη έχουν γίνει κρούσεις αλλά έχουν υπάρξει και συμφωνίες.

Η μία συμφωνία που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιτεύχθηκε το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουλίου, αφορά τον 31χρονο επιθετικό Αλέξανδρο Αναστασίου, παίκτη που γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος, από την κοινή τους θητεία στον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ο Αναστασίου είχε λοιπόν χθες το βράδυ την τελική συζήτηση με τη διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Όσον αφορά τη συνέχιση των συζητήσεων, ακολουθεί η τελική επαφή με έναν ακόμη παίκτη που ο Στέλιος Αρσένος γνωρίζει καλά από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ναουμίδη. Οι συζητήσεις είναι σε τέτοιο επίπεδο με τον 28χρονο αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, που δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει συμφωνία, με την τελική συνάντηση μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης της Δήμητρας Ευξεινούπολης να γίνεται είτε σήμερα Τετάρτη είτε αύριο Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Μούτσα Μπλέντι ήταν μεταξύ αυτών που ενεπλάκη σε σενάρια για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, αλλά ο παίκτης δεν μπορεί να μετακινείται αρκετά μακριά από την έδρα του (Λάρισα) για επαγγελματικούς λόγους, ενώ και το όνομα του Γιαουπλάρι έχει εμφανιστεί ως ενδιαφέρον για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, που αναζητά έμπειρες και δοκιμασμένες στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής λύσεις.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση έχει «τρέξει» και τα διαδικαστικά για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την πληρωμή του σχετικού παραβόλου και την ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας, που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.