Κοντά στον Νίκο Κουτσιμάνη οι παλαίμαχοι της Νίκης

Ο παίκτης των κυανόλευκων τη δεκαετία του '80 υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο

Ο Λαρισαίος παλαίμαχος παίκτης της Νίκης Βόλου τη δεκαετία του ’80, Νίκος Κουτσιμάνης, που είχε έρθει τότε δανεικός από την ΑΕΛ, με την οποία μάλιστα έχει αναδειχθεί και Ελλάδος στον τελικό με τον ΠΑΟΚ (4-1 στο ΟΑΚΑ), πριν λίγες μέρες υπέστη νέο εγκεφαλικό επεισόδιο, πολύ βαριάς μορφής, και περνά δύσκολες στιγμές.

Ο Νίκος Κουτσιμάνης χρειάζεται τη βοήθεια όλων, και οικονομική και ηθική, και γι’ αυτό οι παλαίμαχοι της Νίκης θα σταθούν δίπλα του, όπως τόνισε μιλώντας στον Blue Heart 105.1  και την εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη ο πρόεδρός τους, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, σε συνεννόηση πάντως με τον ομόλογό του των παλαιμάχων της ΑΕΛ, Νίκο Βλαχούλη, με τον οποίον είναι σε επικοινωνία.

Επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος πληροφόρησε ότι την επόμενη Τρίτη το Δ.Σ. των παλαιμάχων της Νίκης θα βρεθεί στο Γηροκομείο του Βόλου. «Θα συναντήσουμε εκεί την τρίτη ηλικία, που είμαστε κι εμείς τρίτη ηλικία, για να τους προσφέρουμε χαρά και κάποια δώρα για αυτές τις Άγιες Μέρες. Κάνουμε προσπάθειες να επαναδραστηριοποιηθούμε. Ερχόμαστε στο γήπεδο και έχουμε στείλει γύρω στις 130 ευχετήριες κάρτες σε όλους τους παλαιμάχους. Μέχρι και στην Κύπρο στείλαμε, καθώς βρήκαμε τη διεύθυνση του Χρήστου Παπέτα και του Μπούις. Όλοι θέλουν να δηλώσουν παρών στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο σύνδεσμος των Βετεράνων», ήταν τα λόγια του παλιού αμυντικού της Νίκης Βόλου.

Ο Νίκος Κουτσιμάνης (δεξιά) σε παλαιότερη βράβευσή του από τον Γιάννη Αλεξούλη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.