Κόντρα στον πρώην προπονητή του για την επιστροφή μετά από τέσσερα ματς στις νίκες

Κόντρα στον πρώην τεχνικό του Θωμά Γράφα θα τεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, που δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με το Αιγάλεω. Ο 49χρονος προπονητής ήταν αυτός που έβγαλε την προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους και κάθισε στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος στον πάγκο τους, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με συνέπεια η συνεργασία μαζί του να λυθεί.

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ο Θωμάς Γράφας ανέλαβε το Αιγάλεω και στο παρθενικό του παιχνίδι η ομάδα του υπέστη εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα, αλλά ρέφαρε την περασμένη αγωνιστική με διπλό στην Ηγουμενίτσα με σκορ 0-1 επί του Θεσπρωτού.

Η αθηναϊκή ομάδα είναι τέταρτη από το τέλος και έχει 11 πόντους, τρεις λιγότερους από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων αγωνιστικών χωρίς τρίποντο, που ακολούθησαν μετά τη νίκη επί του Ιάλυσου με 2-0 στον Βόλο.

Ασφαλώς το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου πρέπει να ξεπεράσει και την κούραση από το παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, έστω και αν έγινε ως ένα βαθμό rotation, αλλά και τον αρνητικό ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε το βαρύ 6-0.

Η διοίκηση διά μέσου του Ευριπίδη Τσιμπανάκου έδωσε το σύνθημα να κοιτάξουν άπαντες μπροστά, παρότι αναγνωρίζεται πως το αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν ντροπιαστικό για την ιστορία του συλλόγου. Όμως η ανάγκη βαθμών και αγωνιστικής ανάκαμψης είναι τέτοια που επιβάλλει την απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και να μη μείνει το μυαλό των παικτών στην “εξάρα” από τον Πανιώνιο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.