Κωπηλασία: Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε με μυθική εμφάνιση στον τελικό

Ο Στέφανος Ντούσκος πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκρίθηκε ως πρώτος στον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσει με αξιώσεις το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στο Τόκιο.

Ο Στέφανος Ντούσκος έδωσε συνέχεια στις απίθανες εμφανίσεις του, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους αντιπάλους του για τον μεγάλο τελικό. Ο 24χρονος κωπηλάτης από τα Ιωάννινα επικράτησε άνετα στον δεύτερο ημιτελικό, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο και των δύο ημιτελικών

Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν δεύτερος μετά τα πρώτα πεντακόσια μέτρα και στη συνέχεια πάτησε το γκάζι κι εξαφανίστηκε από τους αντιπάλους του.

Το πρωί της Παρασκευής (30/7, 03:45), ο Έλληνας πρωταθλητής θα τα δώσει όλα για να φέρει το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα. Ο Στέφανος Ντούσκος θα αντιμετωπίσει στον τελικό του απλού σκιφ τον δεύτερο Δανό Σβέρι Νίλσεν (6:44.00) και τον τρίτο Ρώσο Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (6:44.56) από την ημιτελική σειρά του, καθώς και τους τρεις πρώτους της 1ης ημιτελικής σειράς, δηλαδή τους Κγιέτιλ Μπορτς (Νορβηγία), Νταμίρ Μαρτίν (Κροατία) και Μιντάουγκας Γκρισκόνις (Λιθουανία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.