Κοσμάτος: «Θα επιστρέψουμε, τηρώντας όλα τα μέτρα»

Έτοιμη για την επανέναρξη η μπασκετική Νίκη Βόλου

H Νίκη Βόλου έχει ήδη κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της, με έξι παίκτες ουσιαστικά να έχουν έρθει αντιμέτωποι με νόσηση, ενώ ακόμη δεν υπολογίζεται και ο Κουτίνας μετά το ατύχημα που είχε. Οπότε η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος μόνο ευήκοα ώτα βρίσκει στις τάξεις των μπασκετικών «κυανόλευκων».

«Λόγω των πολλών κρουσμάτων, έπρεπε να γίνει μία διακοπή της τάξης μίας-δύο εβδομάδων, για να δούμε πώς θα πάει η όλη κατάσταση και πώς θα εξελιχθεί η πανδημία. Με τη λήψη των ανάλογων μέτρων πιστεύω ότι μετά από αυτό το διάστημα θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση» σχολιάζει σχετικά στο «Magnesiasports» o εκ των προπονητών της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος.

Ο ίδιος δεν δείχνει ν’ ανησυχεί για μία νέα οριστική διακοπή. «Θεωρώ ότι δεν προκύπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το θετικό είναι ότι φαίνεται πως θα επιτραπεί η πραγματοποίηση προπονήσεων. Εμείς κάνουμε κανονικά τεστ τρεις φορές την εβδομάδα και τηρούμε όλα τα μέτρα. Θα κάνουμε μία προσπάθεια να διατηρήσουμε την αγωνιστική και φυσική μας κατάσταση και από εκεί και πέρα θα επιστρέψουμε» αναφέρει ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.