Κοσμάτος: «Θα πάμε στο ΕΑΚ για να κερδίσουμε»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όλου προετοιμάζεται η μπασκετική Νίκη

Από τη στιγμή που πήρε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, μετά την εύκολη επικράτηση επί του Πρωτέα Γρεβενών, στις σκέψεις των «κυανόλευκων» κυριαρχεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που ακολουθεί στο πρόγραμμα την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Η πρώτη απώλεια ήδη έχει καταγραφεί πάντως για τη Νίκη Βόλου αφού ο Ανδρέας Μαύρος δεν ήταν στον πάγκο των «κυανόλευκων» στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών, και δύσκολα θα είναι και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Οπότε η προετοιμασία της Νίκης πραγματοποιείται υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Ανδρέα Τσιριγωτάκη που καθοδήγησαν την ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική.

Πάντως, ο Γιώργος Κοσμάτος μόνο εύκολο δεν θεωρούσε το παιχνίδι με τον Πρωτέα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στην έδρα μας δεν συζητάμε για άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Όταν βρήκαμε τις λύσεις στη συνέχεια, σταματήσαμε τους αντιπάλους. Ήταν σε πολύ καλή μέρα και ο Νίκος Καλλές σε άμυνα και επίθεση, για να μας βοηθήσει πολύ. Τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, βγάλαμε τις φάσεις και ήμαστε και εύστοχοι. Τελικά από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου φάνηκε ότι θα κερδίζαμε σχετικά άνετα» σχολίασε σχετικά, με το ενδιαφέρον από εκεί και πέρα να μετατοπίζεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο είναι και τοπικό ντέρμπι.

«Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι και έχει τις ιδιαιτερότητές του. Ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίζεται να είναι καλή ομάδα, πολύ σκληρή στην άμυνα και έχει παίκτες έμπειρους. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση και θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε» σχολίασε σχετικά ο Γιώργος Κοσμάτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.