Κοσμάτος-Τσώλης: Θέλουμε νίκη και ει δυνατόν διαφορά με Αίολο

Την Κυριακή στις 17.00 η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Αίολο Τρικάλων, μία δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έχει ως στόχο το δύο στα δύο μετά το διπλό της πρεμιέρας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Εκτός του Φρουσκλιά, που χάνει τη χρονιά, αμφίβολοι είναι οι Παρασκευάς, που έχει κάκωση στο γόνατο, και ο Καραγεώργος λόγω τενοντίτιδας.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας μίλησαν ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τσώλης, και ο προπονητής Γιώργος Κοσμάτος.

Ο πρώτος τόνισε: «Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το διπλό κόντρα στην Αναγέννηση. Είναι μία δύσκολη έδρα  και δεν περιμέναμε τόσο κόσμο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Αίολο, που είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε και σ’ αυτό τη νίκη στο τέλος. Η απουσία του Φρουσκλιά είναι μεγάλη, αλλά με το υλικό που έχουμε καταφέρνουμε σιγά-σιγά να καλύπτουμε το κενό του. Είμαστε από τα φαβορί και πιστεύω σε ένα καλό σερί στον πρώτο γύρο και μακάρι να είναι αήττητο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, γιατί πάντα η Νίκη στηρίζεται σ’ αυτόν. Θεωρώ ότι ο Αίολος θα είναι μέσα στην πεντάδα. Σίγουρα πρέπει να κοιτάμε και τη διαφορά, γιατί πέρσι πέσαμε σε πενταπλή ισοβαθμία. Είναι σοβαρό αυτό και το πληρώσαμε πέρσι».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Κοσμάτος ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με την Αναγέννηση σε μία πολύ σκληρή έδρα και καταφέραμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ. Μας δυσκόλεψαν αρκετά, αλλά κρατάμε τη νίκη. Υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους και τους σεβόμαστε όλους. Ο στόχος είναι να κερδίζουμε και βλέπω μόνο το επόμενο ματς.  Ο Αίολος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Κατάφερε να κερδίσει ένα από τα φαβορί, τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ διαθέτει έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει σε παραπάνω κατηγορίες και εντάσσεται στα φαβορί. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και με διαφορά ακόμη καλύτερα, γιατί θα μετρήσει, αλλά πάμε πρώτα για τη νίκη ακόμη και μ’ έναν πόντο. Ο Αίολος έχει δέκα παίκτες που τους εναλλάσσει και δύο σηκώνουν το βάρος, ο Πανάρας και ο Τσώτσος. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στην έδρα μας περισσότερο, γιατί θα μας δώσει κίνητρο και ώθηση να κερδίσουμε όλα τα ματς».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.