Κουτσιρίμπας: Πάμε χωρίς άγχος στον Αλμυρό

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Θησέα, Αργύρης Κουτσιρίμπας, μίλησε στο Magnesiasports για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, εκτός έδρας, και επεσήμανε ότι το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοι και πως το παιχνίδι έχει και τα τρία αποτελέσματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, που ίσως αρκετοί να μην την περίμεναν: «Από το καλοκαίρι εγώ το έλεγα ότι θα είμαστε καλοί, παρότι δε μας υπολόγιζαν. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και αρκετούς πιτσιρικάδες με όρεξη. Πιστεύω ότι από δω και πέρα θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη και αν μας πάνε κάποια αποτελέσματα, θεωρώ ότι θα σωθούμε και πιο γρήγορα».

Για το αν λειτούργησε ευεργετικά η παρουσία Μπακάλη: «Σίγουρα η έλευση ενός νέου προπονητή φέρνει μία αλλαγή στην ψυχολογία και οι παίκτες θέλουν να δείξουν περισσότερα πράγματα και τον καλύτερό τους εαυτό. Προσωπικά, εγώ κοιτάω ανεξάρτητα από το ποιος είναι προπονητής να κάνω τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα, καθώς είμαι συνηθισμένος στις αλλαγές προπονητών. Οι νεότεροι βλέπω ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία τους και έχουν ανέβει. Δε θέλω να συγκρίνω τον Κώστα Παπαστεργίου και τον Λάκη Μπακάλη. Τον πρώτο τον είχα προπονητή και πιο παλιά στην ΑΕ Διμηνίου, ενώ ο Λάκης Μπακάλης με έκανε τερματοφύλακα στα 14 μου στον Ηρακλή Βόλου στη Δ’ Εθνική».

Για το πώς βλέπει το κυριακάτικο ματς: «Είναι ένα δύσκολο ματς για τους αντιπάλους μας, γιατί θέλουν να κρατήσουν τα αήττητο. Εμείς ξέρουμε ότι είμαστε νεανική ομάδα και πάμε χωρίς άγχος. Ο Αλμυρός έχει άλλα οικονομικά δεδομένα, αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα ντέρμπι. Δεν παίζει ρόλο το μπάτζετ και το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Εμείς είμαστε  ο Θησέας και πάμε να παίξουμε μπάλα και να κερδίσουμε τον Αλμυρό. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Δε λέμε πάμε να πάρουμε την ισοπαλία ή να μη χάσουμε, αλλά ότι πάμε να κερδίσουμε. Είναι ανοιχτό το ματς και ως ντέρμπι έχει και τα τρία αποτελέσματα. Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε. Μέσα στην Ιτέα με τον Αστέρα, που έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ, χάσαμε στο 96’ με ψεύτικο πέναλτι. Ο Αλμυρός έχει περισσότερη εμπειρία. Εμείς δεν έχουμε άγχος. Το άγχος το έχουν οι άλλοι πάντα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.