Κούγιας: «Ο Μπέος κανόνιζε διαιτητές για τον Μαρινάκη»!

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Το αφεντικό της ΑΕΛ μίλησε στον Κυριάκο Θωμαΐδη για το «δώρο» που πήρε από τον ΠΑΟΚ, τη φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το πώς καταφέρνει να διατηρεί καλές σχέσεις με σχεδόν όλους τους ανθρώπους των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης υποστήριξε ότι ο Αχιλλέας Μπέος «κανόνιζε» διαιτητές την εποχή που ήταν φίλος με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας είπε:

Για το δώρο του ΠΑΟΚ: «Είναι προσωπικό το δώρο. Η δήλωση έγινε για να καταλάβουν ορισμένοι ποιοες είναι οι σχέσεις μου με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη. Που είναι σε άριστο σε επίπεδο. Οταν μιλάς έντιμα και καθαρά με κάποιον και δεν είσαι υποκριτής και δε λες ψέματα, αν είναι αξιόλογος άνθρωπος αυτός το εκτιμά. Νομίζω ότι οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν να εκτιμούν».

Όσο για το πώς διατηρεί καλές σχέσεις με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου πλην Μελισσανίδη, απάντησε: «Γιατί είμαι μεγάλος δικηγόρος. Ολοι αυτοί κάποια στιγμή ψάχνουν έναν έντιμο άνθρωπο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους και τρέχουν σε μένα. Κοιτάξτε τη διαδρομή μου από παλιά και ως δικηγόρος και ως ιδιοκτήτης ΠΑΕ. Ανεξαρτήτως από το ποιος είναι στο “κουμάντο” του ποδοσφαίρου, οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες. Μιλάω με ονοματεπώνυμα για τους διαιτητές, την “παράγκα”, και καταλαβαίνουν πως ένας άνθρωπος που έχει ανεξαρτησία από τη δουλειά του λέει τα πράγματά με το όνομά τους».

Για τη φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Γιατί; Απαγορεύεται; Οταν οι φιλίες γίνονται μεταξύ ανθρώπων που έχουν αξιοπρέπεια, κύρος και προσωπική διαδρομή, είναι εξαιρετική σύμπτωση. Και είναι πολύ σημαντικό να αντιλαμβάνεται κάποιος την πραγματική προσωπικότητα του άλλου και να τον τιμά με τη φιλία του. Οταν οι επαφές γίνονται μέσω τρίτων, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι».

Τέλος για τη σχέση Μπέου-Μαρινάκη τόνισε ότι ο πρώτος κανόνιζε διαιτητές για τον δεύτερο, όπως είχε ακουστεί σε συνομιλίες!

Ακούστε την τοποθέτηση Κούγια
Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.