Κούγιας: «Οι μοναδικοί φίλαθλοι του ΝΠΣ Βόλος είναι οι δημοτικοί υπάλληλοι του Βόλου»

Υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ορισμός ξένων διαιτητών σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο. Ο έμπειρος νομικός υποστήριξε ότι είναι αδιανόητο να διοικούν το ποδόσφαιρο άνθρωποι που δεν ξέρουν που βρίσκεται η Ομόνοια και ο Λευκός Πύργος.
Επιπλέον, τόνισε ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι ικανοί απλά η καχυποψία και η ανασφάλεια των παραγόντων οδηγεί στην περιθωριοποίηση τους. Τέλος, αναφέρθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι εκεί θα κριθεί ο τίτλος αλλά έδειξε να αναρωτιέται με ποιον τρόπο και ποιες ομάδες θα βρεθούν εκεί, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την τούρτα που έστειλε στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του ΝΠΣ Βόλος, σημειώνοντας ότι μοναδικοί φίλαθλοι της ομάδας είναι οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Βόλου!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πλάκα που έκανε μετά τη νίκη της AEΛ επί του ΝΠΣ Βόλου: «Οι μοναδικοί φίλαθλοι του νέου συλλόγου είναι οι δημοτικοί υπάλληλοι του Βόλου. Αυτά είναι τα ωραία του ποδοσφαίρου. Εμείς οι παλαιότεροι ζούσαμε για τις πλάκες αυτές. Θυμάμαι πιτσιρικάς να κατεβαίνει όλη η Λεωφόρος να κατεβαίνει με ένα φέρετρο με την σημαία του Ολυμπιακού μετά επί νίκη του Παναθηναϊκού. Υπήρχαν απίστευτες πλάκες. Ήταν τρομερές πλάκες αυτές».

Το εάν θέλει ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει η εποπτεία της ΕΠΟ: «Δεν ξέρω. Όλοι θέλουμε. Είναι άκρως υποτιμητικό να το διοικούν άνθρωποι που δεν ξέρουν που είναι η Ομόνοια και ο Λευκός Πύργος. Εγώ εάν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ την επόμενη ημέρα θα είχα παραιτηθεί εάν ερχόταν και μου έλεγαν για εποπτεία».

Τους ξένους διαιτητές: «Μου είναι αδιανόητο. Ο Σιδηρόπουλος έχει παίξει παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι υποκρισία για μένα. Οι διαιτητές έπαιζαν παιχνίδια στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ικανοί αλλά οι ίδιοι οι παράγοντες έχουν διαφορετικές επαφές και δεν έχουν εμπιστοσύνη έχουν ανασφάλεια και οδηγούνται σε τέτοιες αποφάσεις. Είναι υποβάθμιση να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και γεννάται το ερώτημα γιατί να είναι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα δεν κρίθηκε στα ντέρμπι. Το να παίζουν ξένοι σε αυτά τα παιχνίδια. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πάρουν μια μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ποιες ομάδες θα είναι εκεί; Θα έχει σημασία ποιες ομάδες θα είναι εκεί. Στο β γύρο που θα καθορίζονται και οι θέσεις των πλέι οφ δε θέλω να δεχθώ ότι θα γίνουν περίεργα πράγματα. Δε θέλω να πιστεύω ότι θα καθοριστούν οι ομάδες των πλέι οφ. Θα έχουμε διαφορετικά πλέι οφ εάν υπάρχουν ομάδες που έχουν περήφανους ιδιοκτήτες. Δε θέλω να διανοηθώ ότι κάποιοι θα σκεφτούν έτσι και θα δούμε λάθη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.