Κούγιας στο Ράδιο ΕΝΑ: «Χαλάει η μεταγραφή του Μπαράνκο»

Δύο ημέρες μόλις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου στην ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε σήμερα στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, ότι υπάρχει διαφορά με τον παίκτη σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάρκεια του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χαλά!

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, υπήρχε συμφωνία σε όλα και ο Μπαράνκο πέρασε τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ, χωρίς ωστόσο όπως υποστηρίζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ να δείχνουν και τα καλύτερα αποτελέσματα, προφανώς εξαιτίας και της αγωνιστικής απραξίας. «Μας είπε ότι πρέπει να μιλήσει και με τον πατέρα του που είναι εισαγγελέας στην Αργεντινή. Ενώ είχαμε συμφωνήσει και είχα δώσει και ένα σεβαστό ποσό ως προκαταβολή στον κο Τσιμπανάκο στα γραφεία μας χθες, ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά ακύρωσε τη μεταγραφή. Μιλούσε με τον πατέρα του και τη μητέρα του που είναι δικηγόρος και θέλαμε να έχουμε ένα μεγάλο συμβόλαιο μαζί του, μιας και είναι και νέο παιδί, και αυτός ζήτησε συμβόλαιο 1,5 έτους μόνο, ενώ εμείς θέλουμε συμβόλαιο 3 χρόνων. Χθες το βράδυ τουλάχιστον προσωρινά χάλασε η μεταγραφή. Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως γιατί τον είχα δει και σε κάποια παιχνίδια» αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

Βέβαια, μπορεί τα δεδομένα, βάσει των λεγόμενων του κου Κούγια ν’ αλλάξουν στη συνέχεια, ωστόσο αν η μεταγραφή χαλάσει οριστικά, αλλάζουν και τα δεδομένα για το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Μπαράνκο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.