Κουτίνας: «Δεν θα μπορούσα να λείπω από τα 100 χρόνια της Νίκης»

Οι επόμενες κινήσεις για τους «κυανόλευκους»

Ο Σάκης Κουτίνας είναι ένας από τους παίκτες που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για λογαριασμό της Νίκης Βόλου, όπως έγινε γνωστό και επισήμως χθες Τετάρτη, με τον αρχηγό των «κυανόλευκων» σε ανάρτησή του να επισημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να μην είναι στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δράσης ο σύλλογος.

«Συνεχίζουμε μαζί! Δεν θα μπορούσα να λείπω από την συμπλήρωση 100 χρόνων του συλλόγου. Υγεία να έχουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας!» σημειώνει σε ανάρτησή του ο Σάκης Κουτίνας.

Επαναπροσέγγιση με Πολίτη

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις από πλευράς Νίκης, ένας από τους σημαντικότερους στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ παραμένει ο Μιχάλης Πολίτης.

Αν και στις πρώτες επαφές φάνηκε να υπάρχει χάσμα σχετικά με τους όρους ενδεχόμενης συνεργασίας και ένταξης του παίκτη στο δυναμικό των «κυανόλευκων», φαίνεται ότι υπάρχει επαναπροσέγγιση προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και αναμένεται η νέα συνάντηση προκειμένου να διαφανεί αν υπάρχουν περιθώρια εκατέρωθεν.

Από την άλλη, ένας από τους παίκτες που ενδιέφεραν τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο φαίνεται ότι ήταν ο 25χρονος Βαγγέλης Κοντοστάθης που έκλεισε τη χρονιά στον ΓΣ Αλμυρού. Ωστόσο πριν λίγες ημέρες η ατυχία χτύπησε την πόρτα του παίκτη, αφού σε μία από τις προπονήσεις που ακολουθεί στο πλαίσιο του μεταβατικού σταδίου τραυματίστηκε στο γόνατο, πιθανότατα σοβαρά, και μπορεί να μείνει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.