Κουτίνας: «Το καλύτερο κλείσιμο σε μία περίεργη χρονιά»

Η μπασκετική χρονιά έχει τελειώσει εντός συνόρων, τουλάχιστον σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, με καλαθοσφαιριστές και διοικήσεις να κάνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Το καλύτερο κλείσιμο σε μια περίεργη χρονιά! Η προσπάθεια στο τέλος ανταμείβεται!» ανέφερε εξάλλου σε ανάρτησή του στα social media ο καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Σάκης Κουτίνας, καθώς οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν τη δεύτερη θέσης στον όμιλο της Γ’ Εθνικής που συμμετείχαν και είτε με αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων είτε χωρίς θα συμμετέχουν και πάλι στη Β’ Εθνική κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην ίδια ανάρτηση σχολίασε και ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ομάδας μπάσκετ, Μπάμπης Τουτουτζόγλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια, με πολλούς τραυματισμούς, αλλά η θέληση η δική σας για την επαναφορά της ομάδας στη Β’ Εθνική, ήταν η αιτία που όσα προβλήματα υπήρξαν, λόγω τραυματισμών, να τα ξεπεράσετε παίζοντας ο ένας για τον άλλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.