Κρητικός: «Μας έλειψε το γκολ»

Τι ανέφερε ο παίκτης της Νίκης για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό Β' και το πρωτάθλημα

Από τους πιο δραστήριους παίκτες της Νίκης Βόλου ήταν ο Τάσος Κρητικός, ωστόσο δεν αρκούσε η εμφάνισή του για να πάρει η ομάδα του τους τρεις βαθμούς, ενώ κι αυτός στάθηκε στο παιχνίδι των Σερρών στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ένα δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στο πλάνο που βγάλαμε στο γήπεδο. Μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά και δεν πετύχαμε το γκολ σε 2-3 περιπτώσεις που φτάσαμε κοντά και θα ήταν μετά ένα διαφορετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ακόμη περισσότερο. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος δεν έκανε πέφτοντας κάτω 5-10 φορές χωρίς λόγο, χάλασε τον ρυθμό του παιχνιδιού μας και δεν μας βοήθησε καθόλου. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα δείχνει ότι ξέρει τι κάνει στο γήπεδο, έχει πλάνο και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι μόνο τριών βαθμών και τίποτε άλλο» είπε αρχικά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β΄.

Από εκεί και πέρα δεν μένει μόνο στο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. «Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα στις Σέρρες όπου όλοι είδατε με τον κο Καραντώνη και τα διαιτητικά λάθη, μας άφησε μεγάλη πικρία. Είχαμε προετοιμαστεί εξίσου καλά και σ’ εκείνο το παιχνίδι. Αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάζουν αυτά, είμαστε επαγγελματίες και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το 100%. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να είδαν το αρνητικό αποτέλεσμα στις Σέρρες, αλλά έτσι όπως ήρθε και με την εικόνα που δείξαμε δεν ήταν κάτι αρνητικό, ίσα-ίσα. Μερικές φορές να στεκόμαστε και σ’ αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο, όπως σήμερα. Αν συνεχίζει σ’ αυτόν τον δρόμο η ομάδα θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό ως ομάδα απ’ όλες τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος δείχνει ικανοποιημένος παράλληλα από την ένταξή του στη Νίκη. «Ήρθα σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και όλοι δείχνουν να είμαστε οικογένεια, από την κεφαλή μέχρι τον καθένα που δουλεύει για την ομάδα. Θεωρώ ότι μεγαλύτερες επιτυχίες η ομάδα μπορεί να πετύχει και σε βάθος χρόνου την άνοδο. Δεν άργησα να εγκλιματιστώ, γνωρίζοντας ήδη κάποιους παίκτες και με υποδέχθηκε όλο το τιμ με ωραίο τρόπο» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα ζητήματα που απασχολούν τη διοργάνωση και που έφεραν τηδιακοπή των 40 και πλέον ημερών στην αγωνιστική δράση, με τον Τάσο Κρητικό να σημειώνει: «Είναι τεράστιο πρόβλημα για τους επαγγελματίες. Δεν γίνεται μετά από έναν μήνα αποχής να είσαι στο 100%. Σίγουρα πέφτει και το πρεστίζ αυτής της κατηγορίας. Ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές όταν συμβαίνουν όλα αυτά είναι δύσκολο στο να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε, και οι ομάδες έχουν ένα αβέβαιο μέλλον, χωρίς να τηρούν κάποιοι αυτά που έχουν υποσχεθεί. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση και να δουλέψει πιο επαγγελματικά αυτή η κατηγορία». να βρεθεί μία λύση και να δουλέψει πιο επαγγελματικά αυτή η κατηγορία».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.