Κύπελλο ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα στη Γ’ φάση

Πρόκριση για Πύρασο, Σαρακηνό, Ρήγα Φεραίο και Αγία Άννα

Με πέντε παιχνίδια άνοιξε η αυλαία για τη Γ’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τα φαβορί να προκρίνονται και να περιμένουν τους επόμενους αντιπάλους τους.

Άνετη ήταν η πρόκριση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου σε βάρος του Μαγνησιακού, επικρατώντας με το ευρύ 6-0. Το 0-1 έγινε στο 5’ από τον Αραπίτσα, ενώ ακολούθησε γκολ από τον Κατή στο 12’. Στο 32’ ο Αραπίτσας σκόραρε και πάλι και ο Κατής τον μιμήθηκε στο 38’ αλλά και στο 45’. Στην επανάληψη και στο 88’ ο Μπόλης διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Με δύο τέρματα του Αραμπατζή, ο Σαρακηνός πέρασε από την έδρα της Ακρόπολης (0-2), με τον αριθμό «2» να του ταιριάζει, αφού σκόραρε και στο 2’ και στο 20’.

4-0 ήταν το σκορ στο παιχνίδι Ρήγας Φεραίος-ΦΘ Αγχίαλος. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι το 40’ για να κάνουν το 1-0 με τον Σουγκάρη, ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραραν οι Βουραζέρης (58‘), Γάρος (70‘) και Κίτσιος (85‘).

Με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο μέρος του αγώνα, η Αγία Άννα πήρε την πρόκριση απέναντι στον Αστέρα Ριζόμυλου, χάρη στο τελικό 2-1, Στο 5’ ο Τζοβάρας άνοιξε το σκορ για την Αγία Άννα, ενώ στο 15’ ισοφάρισε ο Γουτούλης για τον Αστέρα. Τελικά στο 39’ ο Καλαμίδας διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Κώστα Τσουρέλη.

Τέλος, ο Θησέας Αγριάς επικράτησε 0-2 σε βάρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου εκτός έδρας, με τέρματα των Κατσιγιάννη (8’) και Παπαδήμου (25’).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.