Λευκή ισοπαλία η Νίκη με τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Στο πρώτο 45λεπτο ματς που έγινε με αρκετό αέρα στο στάδιο της Άμφισσας στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει ο Φωκικός, η Νίκη αντιμετώπισε τον Ναυπακτιακό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Ο Φάντζιο Μπούις επέλεξε τον Κωστή Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, οι Μετούσι, Κυριαλάνης ήταν στα άκρα της άμυνας, ενώ ρόλο στόπερ είχαν οι Παπαδήμας και Λάιος. Μέτσε, Ιορδανίδης και Φάμπιο Ταβάρες ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν οι Ματθαίου και Βουρδάκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αναστασίου.

Στο 16’ ο Μέτσε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μανιάτης, ο οποίος έπεσε στη δεξιά γωνία και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 18’ από κόρνερ του Κυριαλάνη, ο Παπαδήμας πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε.

Ακολούθως στο 26’ ο αριστερός εξτρέμ Βουρδάκης σούταρε από πλάγια θέση από την πλευρά του, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας, ενώ στο 34’ από φάουλ του Μέτσε, ο Ιορδανίδης, που ήταν σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έχασε το κοντρόλ και η μπάλα βγήκε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα (39’) από σέντρα του Βουρδάκη από αριστερά, ο Θεοχάρης παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, προσπαθώντας να διώξει με το κεφάλι.

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος αυτή του 44’, με το σουτ του Κοντογιάννη να μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος, Μετούσι, Κυριαλάνης, Παπαδήμας, Λάιος, Μέτσε, Ιορδανίδης, Ματθαίου, Βουρδάκης, Αναστασίου, Ταβάρες

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μανιάτης, Καζάνας, Χριστόπουλος, Κοκόνης, Θεοχάρης Γιαννόπουλος, Σαμπανέι, Κονίδας, Γραμματικόπουλος, Ζαφειράκης, Γκασούκας

Από το 30’ και μετά έπαιξαν οι Κοντογιάννης, Κωστής, Ροντρίγκο, Σρδόλιας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.