Λευκό απουσιολόγιο για Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στη Στυλίδα

Εξέτισε ο Βέργος και επιστρέφει για τον Γ.Σ. Αλμυρού

«Ώρα για νίκη στην έδρα μας», λένε στον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος φιλοξενεί την Κυριακή στις 15.00 τον Α.Ο. Στυλίδας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου έμεινε στο 0-0 την περασμένη Κυριακή με τον Πιερικό  στον Αλμυρό, σε εξ αναβολής παιχνίδι, με αποτέλεσμα να είναι δίχως τρίποντο στο «Αθ. Ραγάζος» από τα τέλη του Οκτώβρη, σε μία … εντυπωσιακά αρνητική επίδοση για τη μία εκ των περσινών ευχάριστων εκπλήξεων του πρωταθλήματος. Την Κυριακή ο Γυμναστικός επιθυμεί να κάνει επιτέλους το καθήκον του και να κερδίσει στο γήπεδό του μία ομάδα, τη Στυλίδα, η οποία παλεύει για τον ίδιο ακριβώς στόχο στο πρωτάθλημα, την παραμονή, όντας ωστόσο σε χειρότερη θέση από τον ΓΣΑ. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στους 24 βαθμούς, “πατώντας” στη ζώνη του υποβιβασμού, τέσσερις πόντους πίσω από τον ΓΣΑ, που με νίκη θα “καθαρίσει” τη σωτηρία του κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Οι Φθιώτες έχουν αρκετά αγωνιστικά “σκαμπανεβάσματα” μέσα στη σεζόν, με την ίδια επιθετική συγκομιδή με τον Αλμυρό (21 τέρματα) και τη χειρότερη άμυνα του ομίλου, έχοντας δεχτεί 42 γκολ. Στα εκτός έδρας ματς της, τα σύνολο του Κώστα Αλεξίου δεν τα πάει κι άσχημα για ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή, έχοντας τρία “διπλά”, μία ισοπαλία κι έξι ήττες. Με λίγα λόγια, η Στυλίδα έχει συγκεντρώσει τους δέκα από τους συνολικά 24 βαθμούς της, μακριά από το γήπεδό της.

Η τεχνική ηγεσία του Αλμυρού θέλει από τους παίκτες την Κυριακή καλή ψυχολογία και καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, προκειμένου να έρθει η νίκη που θα απλοποιήσει την υπόθεση «σωτηρία».

Στα αγωνιστικά, για τον ΓΣΑ, η προετοιμασία του, ενόψει Κυριακής, πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων, καθώς το γήπεδό του είναι σε κακή κατάσταση, εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης. Θετικότατο νέο για τον Αλμυρό το “λευκό” απουσιολόγιο του Κώστα Βελιτζέλου, καθώς ο Βέργος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής κι ο Δημηνάς αποθεραπεύθηκε πλήρως. Έτσι, τίθενται ξανά στη διάθεση του προπονητή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.