«Λευκή» ισοπαλία για τον Θησέα, 0-0 με τον ΠΟ Ελασσόνας

Οι πρώτες απώλειες για την ομάδα της Αγριάς

Τους πρώτους του βαθμούς έχασε ο Θησέας Αγριάς, αφού έμεινε στο 0-0 με τον ΠΟ Ελασσόνας, σε ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι.

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θησέας έδειξε ότι θα είναι απειλητικός, με τον Ιακωβίδη να βγάζει τη σέντρα και τον Βαρουξάκη να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Γούπος έδιωξε σε κόρνερ. Από την άλλη, στο 27’ ο Αλεξίου έκανε το πλασέ για να στείλει την μπάλα άουτ.

Ο ΠΟΕ πήρε μέτρα πάντως στο γήπεδο στη συνέχεια, με τον Θησέα πάντως να προσπαθεί να βγάλει φάσεις, έχοντας μία κεφαλιά του Γκαγκά στο 32’ που έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 39’ ο Κοτζαθανάσης θα μπορούσε να πλασάρει πιο γρήγορα για να γίνει πιο απειλητικός απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η πιο ουσιαστική φάση του πρώτου ημιχρόνου βέβαια έγινε στο 44, με τον Γκουντρουμπή από πλευράς ΠΟΕ να σουτάρει και η μπάλα να σταματά πάνω στα αντίπαλα σώματα, ενώ στην εξέλιξη ο Θησέας βγήκε στην κόντρα ο Βαρουξάκης προσπάθησε να νικήσει τον Γούπο, ο οποίος όμως ήταν και πάλι παρών.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΕ είχε μία φλύαρη υπεροχή, με τον Θησέα από την άλλη να χάνει μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μία φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Κουτσιρίμπα στο 80’ τελικά δεν είχε αποτέλεσμα για του φιλοξενούμενους, καθώς ολοκλκηρώθηκε με επιθετικό φάουλ. Από την άλλη η πίεση του Θησέα στα τελευταία λεπτά δεν έφερε αποτέλεσμα, και μοιραία τα δύο σύνολα έμειναν στο 0-0.

Θησέας Αγριάς (Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (67’ Τσιανάκας), Λίτσος (86’ Δημουλάς), Βαρουξάκης (67΄Κατσιγιάννης), Καρατσόλης (82’ Φουρκιώτης).

ΠΟ Ελασσόνας (Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Περγκιόνι, Κοντοθανάσης (79’ Καραλούλης), Γκαμπέτας, Γκουντρουμπής, Μουστάκας, Ματούλας (70’ Μουξιός), Τόλιος (46’ Καραγκούνης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.