Λίγο κύπελλο, περισσότερο μάχη για παραμονή για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Αντιμετωπίζει αύριο την ΑΠΟΒ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζονται και αύριο Τετάρτη στις 19:00, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον προημιτελικό για το κύπελλο ΕΠΣ Θεσσαλίας μπροστά τους, με αντίπαλο την ΑΠΟΒ στο Βασδέκειο, ενώ περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι, με δύο κατηγορίες να τον χωρίζουν από την ΑΠΟΒ της Β’ ΕΠΣΘ, και δεν αποκλείεται το δίδυμο Πετσιμέρη-Φούτρη  να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι με τον Άνθιμο Γαζή (με προπονητή τότε τον Σάκη Θεοδοσιάδη). Από εκεί και πέρα, όσο… ζει ελπίζει και έτσι τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου κοιτούν και το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς στην κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ελπίζοντας στο θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανό το μαθηματικό όνειρο για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

O Oλυμπιακός Βόλου απέχει επτά βαθμούς από την 9η θέση που σίγουρα δίνει την παραμονή (υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίοι και ο χειρότερος έκτος συνολικά από τους ομίλους της κατηγορίας) έχοντας μπροστά του τους ΠΟ Ελασσόνας, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ΑΕ Ποντίων Κοζάνης και Μακεδονικό Φούφα, έχοντας να παίξει απέναντι σε Δωτιέα Αγιάς εκτός, Καστοριά εντός, ΑΟ Χανιώτης εκτός, Μακεδονικό Φούφα εκτός και ΠΑΟΚ Κρηστώνης εντός έδρας. Το κακό είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν εξαρτώνται μόνο από τις δικές τους δυνάμεις, αφού μόνο με τους Μακεδονικό Φούφα και ΠΑΟΚ Κρηστώνης έχουν να παίξουν από τους τωρινούς τους ανταγωνιστές για την παραμονή, ενώ από την άλλη σίγουρα δεν αρκεί η νίκη επί του Εδεσσαϊκού για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να πείσουν ότι μπορούν να παλέψουν μέχρι τέλους. Βέβαια η νίκη την Κυριακή επί του Δωτιέα στην Αγιά θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα,  με την αντίπαλη ομάδα να έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στη Μαγνησία (στο παιχνίδι που είχε γίνει στο φινάλε του 2022 στη Νεάπολη) αλλά να έχει παρουσιάσει κακό αγωνιστικό πρόσωπο έως τώρα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.