Λώττας και Οικονομόπουλος το απόλυτο των συμμετοχών στον Ολυμπιακό Β.

Ο Αριστείδης Λώττας και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος είναι οι δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, που έχουν καταφέρει να έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο στις συμμετοχές στο πρωτάθλημα του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχουν δηλαδή κάνει το 21/21. Και οι δύο έχουν ξεκινήσει τα 20 ματς ως βασικοί και μόνο στο ένα μπήκαν ως αλλαγή.

Τους ακολουθεί ο Σερτζίνιο με 20 ματς, ξεκινώντας σε όλα στη βασική ενδεκάδα, και ο Κόλα με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, ερχόμενος οκτώ φορές από τον πάγκο. 20 φορές αγωνίστηκε και ο Σκοπελίτης, τις πέντε ως βασικός.

19 συμμετοχές έχει ο Φλίγκος (τις 11 ως βασικός), όσες και ο Ναζίμ, που μόνο σε δύο αναμετρήσεις μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή.

Σημαντική και η συνεισφορά του Μπουτζίκου με 18 παιχνίδια, πάντα στη βασική ενδεκάδα, ενώ μόνο σε ένα έγινε αλλαγή. «18αρης» και ο Ρόκας, που μπήκε ως αλλαγή σε έξι αναμετρήσεις, ενώ 17 ενενηντάλεπτα αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας Γιακουμής. 17 και οι συμμετοχές του Ζγκούρι, 16 του Λεάντρο Πίντο, που αποχώρησε, 13 του Σαχινίδη, 12 του Καμπλιώνη και του Παπαϊωάννου, 10 του Παπουτσογιαννόπουλου, 8 του Ευθυμιάδη, που έφυγε στα μισά της σεζόν, 6 του Ριζογιάννη, 5 του Σάββα, που αποτελεί παρελθόν και τον οποίον ουσιαστικά αντικατέστησε τον Ιανουάριο ο Νικολακάκης. Ο πρώην μπακ της Καλλιθέας έχει επίσης 5 συμμετοχές.

Από κει και πέρα 4 παιχνίδια έχουν καταγράψει οι Μάντζιος, Παλιούρας και Νόνης, ο οποίος παίζει πλέον στον Θεσπρωτό, ενώ μία φορά έχουν αγωνιστεί ως αλλαγή οι Μαργαρίτης και Πατσής.

Καμία συμμετοχή δεν έχουν ο πιτσιρικάς τρίτος τερματοφύλακας Γ. Ζάχος, ο Καναβός, Διβανές, ο Πορής, που έφυγε και οι Διβανές και Στεφάνοβιτς.

Τα γκολ

Τα 50 γκολ του Ολυμπιακού Βόλου έχουν σημειώσει: ο Σερτζίνιο 10, ο Φλίγκος 8, ο Ζγκούρι 7, ο Ναζίμ 6, ο Λώττας 5, ο Μάντζιος 4, οι Καμπλιώνης, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος και Λεάντρο Πίντο 2 και οι Ρόκας, Σαχινίδης 1.

Το μυαλό στον Αίαντα

Η προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αίαντα συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη, με τους ερυθρόλευκους να αγωνίζονται σ’ αυτό το εύκολο θεωρητικά παιχνίδι χωρίς τους Οικονομόπουλο, που είναι τιμωρημένος, και Μάντζιο, που θα προφυλαχθεί λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Την Παρασκευή θα γίνει συνέντευξη Τύπου, όπου ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και ένας ποδοσφαιριστής θα τονίσουν ότι θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα κι αυτό το ματς.

Από κει και πέρα σίγουρα δεν ακούστηκε καθόλου καλά στα αυτιά και των διοικούντων και των οπαδών της ομάδας η τιμή του εισιτηρίου για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που η διοργανώτρια αρχή την όρισε στα 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.