Λούκας Γκαρσία: Επίσημη η επιστροφή στη Νίκη Βόλου

Στον Βόλο βρίσκεται ήδη από χθες το απόγευμα ο Λούκας Γκαρσία, με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή να ντύνεται και πάλι στα «κυανόλευκα» της Νίκης Βόλου, μετά το μικρό… διάλειμμα στη Ρόδο. Το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ για την επανέναρξη της συνεργασίας με τον παίκτη, κάτι που έγινε σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως ο Lucas Garcia εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Ο Lucas Gabriel López García, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 32 ετών, κατάγεται από το Σαν Μαρτίν της Αργεντινής κι αγωνίζεται, με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως επιτελικός χαφ, όσο και σαν εξτρέμ.

O Λούκας διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας καταγράψει, κατά το παρελθόν, δεκάδες συμμετοχές στην πρώτη εθνική κατηγορία της Ρουμανίας και της Φινλανδίας. Κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές του είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Φινλανδίας, με τη φανέλα της Ίντερ Τούρκου, το 2018 και το πρωτάθλημα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της χώρας μας, με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, το 2019.

Στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της Νίκης Βόλου, την περσινή αγωνιστική σεζόν, κατέγραψε συνολικά 19 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα τέρματα, έχοντας, κατά γενική ομολογία, θετικότατη παρουσία στην αγωνιστική πορεία μας, στο πρωτάθλημα της Football League. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως, σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο flnews.gr, ιστότοπο πανελλήνιας εμβέλειας, αναδείχθηκε, από το φίλαθλο κοινό, κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας.

Ευχόμαστε στον Λούκας καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία κι επιτυχίες»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.