«Λουκέτο» και στον αθλητισμό της Μαγνησίας

Δεν είναι μόνο οι αγώνες μπάσκετ που δεν θα πραγματοποιηθούν μετά τις σχετικές αποφάσεις ΕΟΚ και ΕΣΚΑΘ στην περιοχή της Μαγνησίας, αλλά το σύνολο της αθλητικής δραστηριότητας «παγώνει» σε όλα τα επίπεδα, πέρα από την ατομική άθληση, τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι στιγμής προβλέπεται αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται η ατομική άσκηση μόνο σε εξωτερικούς ανοιχτούς χώρους, χωρίς προπονητή. Επίσης, επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε ανοιχτές εγκαταστάσεις και για συγκεκριμένα αθλήματα, όπως αντισφαίριση, σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα (με μονομελές πλήρωμα), κωπηλασία (με μονομελές πλήρωμα), κανόε καγιάκ (με μονομελές πλήρωμα), θαλάσσιο σκι, στίβος, κολύμβηση (σε ανοιχτή θάλασσα), ποδηλασία, γκολφ, ιππασία και μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Όσον αφορά τα γυμναστήρια, στο επίπεδο Β, αναστέλλεται κάθε λειτουργία τους.

Σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων, επιτρέπονται μόνο της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (Super League) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League), καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων (Champions League και Europa League) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της FIFA και της FIBA.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.