Λύση για Ολυμπιακό Β. με Νεάπολη με παράλληλη εκτέλεση εργασιών

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε λύση για το γηπεδικό με παράλληλη εκτέλεση των εργασιών, που θα συμβάλουν στη ριζική αναμόρφωση του γηπέδου. Συγκεκριμένα σε συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Μεταφτσή και Ζάχου από την πενταμελή επιτροπή για τη σύσταση της ΠΑΕ που εξελέγη από την πρόσφατη γενική συνέλευση, με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Απ. Γαλάτη, υπήρξε σε πρώτη φάση συμφωνία για παραχώρηση του γηπέδου στην πρώτη ομάδα των ερυθρολεύκων, με την προϋπόθεση ότι θα συσταθεί πρώτα η ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει η νέα διοίκηση κι όχι ο Ερασιτέχνης.

Αυτό που εγγυήθηκε ο κ. Γαλάτης είναι ότι τα έργα που θα γίνουν δε θα επηρεάζουν τη διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας και θα υπάρχει παράλληλη εκτέλεση εργασιών και όποιες παρεμβάσεις γίνονται δε θα χαλάσουν τη λειτουργικότητα του γηπέδου, που θα μπορεί να φιλοξενεί χωρίς πρόβλημα αγώνες ταυτόχρονα. Αυτό θα γραφτεί και στο συμφωνητικό που θα γίνει μεταξύ των δύο συμβαλλομένων μερών, για να είναι κατοχυρωμένος ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το μίσθωμα που θα μπει είναι το συμβολικό των 50 ευρώ. Πάντως, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ όρισε και μία ρήτρα της τάξης των 30.000 ευρώ, η οποία θα κατατεθεί στην τράπεζα και θα επιστραφεί στην περίπτωση που η Νεάπολη παραδοθεί χωρίς ζημιές. Όλα αυτά τα μετέφεραν οι κ.κ. Ζάχος και Μεταφτσής στους ανθρώπους που είναι υποψήφιοι να αναλάβουν την ΠΑΕ και να πάρουν το πλειοψηφικό της πακέτο και αυτοί θα κρίνουν αν θα προχωρήσουν στις υπογραφές ή θα γίνει κάποια αντιπρόταση για τη ρήτρα.

Πριν λίγες μέρες θυμίζουμε ότι δημοπρατήθηκε το έργο της αναμόρφωσης του γηπέδου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesiasports, για το έργο αυτό έχει ήδη αναδειχθεί μειοδότης και είναι η «ΕΚΤΩΡ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» με έδρα τη Λάρισα (είναι η ίδια εταιρεία που ανέλαβε και το έργο ανακαίνισης του δημοτικού θεάτρου Βόλου). Δεν έχει γίνει ακόμη κατακύρωση, αφού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών και μετά θα πρέπει να ακολουθήσει η έγκριση νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Διαβάστε παρακάτω την απόφαση με θέμα: Έγκριση Πρακτικού Ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου
Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας και έγκριση αποτελέσματος της από 10/5/2019 δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.