Λύση συνεργασίας του Ολυμπιακού Βόλου με Σάββα

Ο Σάββας στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β. κόντρα στη Νίκη

Άλλη μία αναμενόμενη λύση συνεργασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σάκη Σάββα, του 31χρονου Καρδιτσιώτη δεξιού μπακ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Νίκη Βόλου την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και χειρουργήθηκε, για να αποκαταστήσει το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που είχε. Συνολικά ο Σάββας είχε πέντε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και συνολικά, αν υπολογίσει κανείς και τα παιχνίδια του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, καθώς ήρθε τον Ιανουάριο στον Βόλο, έντεκα με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάκη Σάββα. Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Θυμίζουμε ότι έχει ανακοινωθεί ήδη επίσημα η αποχώρηση του Χρήστου Νόνη, ο οποίος, ενώ πέρσι ήταν βασικός, φέτος είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ απομένει η επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τους Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Χρήστο Πορή, που κι αυτοί αποτελούν παρελθόν.

Βέβαια, η διοίκηση έχει ήδη φροντίσει να ενισχύσει την ομάδα με δύο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, που ήρθαν, για να κάνουν τη διαφορά, τους Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς και Παντελή Ριζογιάννη, δύο παίκτες του άξονα δηλαδή, με τον πρώτο να μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι όσο και με πιο αμυντικό ρόλο, αν χρειαστεί, ενώ ο δεύτερος είναι ο κλασικός ανασταλτικός χαφ, που θα πλαισιώσει, όπως όλα δείχνουν, τον Ναζίμ στο κέντρο.

Να σημειωθεί ότι ο Παντελής Ριζογιάννης εμπίπτει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έρχονται από μία επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδος να αγωνιστούν σε μία ερασιτεχνική, γι’ αυτό και θα πρέπει να παρέλθουν τριάντα ημερολογιακές ημέρες από το τελευταίο του επίσημο ματς. Αυτό ήταν στις 23 Δεκεμβρίου στο ματς Αήττητος Σπάτων-Δόξα Δράμας, οπότε στις 23 Ιανουαρίου στο εμβόλιμο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Περικλή Αμανατίδη.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου υπάρχουν οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, οι αμυντικοί Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Πίντο, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, οι μέσοι Ριζογιάννης, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκας, Πατσής, Καναβός, Λώττας,, Στεφάνοβιτς, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης και οι επιθετικοί Σαχινίδης και Φλίγκος.

Κατά τα λοιπά, το έβδομο τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες εντός έδρας και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ, όπως το 4-1 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης, αλλά και οι μεταγραφές που έγιναν και θα γίνουν και οι οποίες αναμφίβολα ισχυροποιούν την ομάδα, έχουν φέρει μεγάλη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Αυτή, ως γνωστόν, περιλαμβάνει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Μετέωρα, Αλμυρό και Πιερικό από τις 20 έως τις 27 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.